Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bylinková treska na másle a kmínu Videorecept

Bylinková treska na másle a kmínu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jemná chuť rybího masa nejlépe vynikne, je-li jen lehce doplněná kořením. Nakrájený filet z tresky okořeníme a potřeme bylinkovým máslem s citronem a česnekem. Po chvíli…

mika59

30 min

Dortová lízátka

Dortová lízátka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dortová lízátka neboli cake pops jsou hitem posledních let. Při jejich zdobení můžeme popustit uzdu fantazii, lízátka mohou mít různé barvy, tvary i chutě. Podle tohoto…

tejaja

75 min

Můj segedínský guláš Videorecept

Můj segedínský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a…

kucerova45

60 min

Bramborák na plech

Bramborák na plech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Milujete bramboráky, ale smažení a prskající olej není váš šálek kávy? Potom je tento recept přesně pro vás. Připravte těsto na bramboráky, jak jste zvyklí, jen ho…

Betina

65 min

Čína z kuřecího masa s rýží Videorecept

Čína z kuřecího masa s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Minutková příprava jemného kuřecího masa na pánvi je velmi oblíbená, hlavně pro svoji jednoduchost a rychlost, takže ji zvládnete i po náročném dni nebo při nedostatku…

Yvajs

30 min

Belgické vafle

Belgické vafle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud máte chuť dát si k snídani teplé vafle, vyzkoušejte si je připravit podle tohoto snadného receptu. Chutnají po másle, rozplývají se na jazyku a udělají vám hned…

La Furi Roja

30 min

Segedínský salát podle ČSN Videorecept

Segedínský salát podle ČSN

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Okapané zelí překrájíme na drobnější kousky a přidáme nudličky salámu, papriky, cibule a plátky okurek.Slaninu nakrájíme na drobnější kostky, pomalu ji vyškvaříme a v…

Česneková pasta nesterilovaná II.

Česneková pasta nesterilovaná II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Máte velkou úrodu česneku? Jestli ano, určitě ho chcete v co nejlepší kondici uchovat na zimní období. Což takhle ho uložit do soli bez nutnosti sterilace? Práce při…

isindy

30 min

Brokolicové placičky Videorecept

Brokolicové placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Receptů na poctivé zeleninové placičky je nespočet, třeba takové bramboráky si v naší kuchyni vždy najdou místo. Tentokrát připravíme nadýchané placičky z brokolice.…

toprecepty.cz

45 min

Palačinky ze zakysané smetany Videorecept

Palačinky ze zakysané smetany

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Palačinky jsou klasika, kterou milují nejen děti. Můžeme je připravovat na sladko či na slano a kombinovat se vším možným. Dnes použijeme méně tradiční těsto, které je…

mika59

35 min

Závin ze šlehačkového těsta

Závin ze šlehačkového těsta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Společně s podzimem přichází i sklizeň jablek, ze kterých můžete připravit závin z dokonalého šlehačkového těsta, potřený rumem a máslem. Zmizí ze stolu tak rychle, že…

ivulinka

50 min

Pikantní plátky krkovičky

Pikantní plátky krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k…

Papriková pasta

Papriková pasta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zpracovat úrodu z vlastní produkce a uchovat na zimu, je vždy radost. Připravte si paprikovou pastu, která má široké využití. Zvolte sladkou či pálivou variantu. Použít…

Danca

60 min

Smažený sýr - smažák Videorecept

Smažený sýr - smažák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Smažený sýr, alias smažák, je stále jedno z nejoblíbenějších jídel českých hospod i restaurací. Říká se, že u přípravy tohoto pokrmu vlastně není co zkazit, snad jen…

JanaB1

30 min

Buchty na páře Videorecept

Buchty na páře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Buchty na páře nejsou nic jiného než naše oblíbené povidlové knedlíky. Vaření v páře je dobrý způsob, jak nevylovit z vody sražené a oslizlé knedle. Místo pláténka…

tejaja

70 min

Osso buco

Osso buco

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí nebo telecí kližka s kostí (osso buco = kost s dírou) je vynikající na dušení. Zkuste skvělé osso buco po italsku, dušené v zeleninové omáčce s vínem a na závěr…

suslajda

150 min

1 54 55 56 57 58 2098

Naposledy jste si prohlédli