Pomazánka z vepřového masa - II.

pavelk Kuchař: pavelk

Pomazánky 0 názorů

Suroviny

300 g vařeného (pečeného) masa
1 cibule
1 - 2 stroužky česneku
1 tavený sýr
kousek másla
1 sladkokyselou okurku
pochutiny
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso se rozmixuje na jemnou pastu (kaši), přidá se podle chuti: tavený sýr, máslo, nadrobno nasekaná sladkokyselá okurka, cibule, česnek, sůl, pepř, hořčice a kečup.

    Vše vmíchat a nechat vychladnout.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pomazánka z vepřového masa - II.

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo