Lasagne se špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenTaké často přemýšlíte co vařit, aby to bylo dobré, zdravé a pokud možno co nejrychlejší na přípravu? Jestli máte rádi italskou kuchyni, máme pro vás jeden tip - lasagne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Také často přemýšlíte co vařit, aby to bylo dobré, zdravé a pokud možno co nejrychlejší na přípravu? Jestli máte rádi italskou kuchyni, máme pro vás jeden tip - lasagne…
Různé nápady, jak využít listové těsto na slané chuťovky. Těsto stačí naplnit sýrem, šunkou, slaninou nebo krájenou klobáskou, vytvarovat a upéct. Jednoduše a rychle…
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří…
Ham and eggs, neboli česky hemenex, je univerzální jídlo, které si můžete obměnit dle chuti nebo zásob v lednici. Ať už si ho připravíte jako vydatnou snídani nebo…
Máte chuť na rychlou večeři a chcete při ní zužitkovat starší pečivo? Upečte tuto křupavou „pizzu“. Pečivo na chvíli zapečete, potřete kečupem, pokladete salámem a…
Občas nám zůstane trochu hotové bramborové kaše od oběda. Jak ji nejlépe spotřebovat? Přidáme k ní pár dalších surovin, promísíme, a ze vzniklého těsta usmažíme menší…
Co byste řekli na nadýchané tyčinky plné kvalitních uzenin, čerstvého sýru a lehkého pizza koření? Zní to skvěle? Ano, ať se chystáte na oslavu nebo čekáte návštěvu,…
Vrstvený oběd nebo večeři podle tohoto receptu připravíme během krátké chvilky. Drobně pokrájené kořeněné maso, zapečené s cibulí a bramborami, můžeme v závěru pečení…
Jednoduchý recept na křupavé zlatavé karbanátky se sýrem. Vyzkoušejte k víkendovému obědu, se zeleninou k večeři a nebo pro návštěvu na syté pohoštění. Recept si jistě…
Kdo by nemiloval gyros, ať už v pita chlebu nebo v tortille. Před okénkem u fastfoodu, kde se tato pochoutka prodává, je vždy fronta. Připravit si ji můžeme i sami doma.…
Portobello jsou veliké krémové žampiony, také se jim říká steakové. Jsou skvělé na různé úpravy podobné jako s masem - můžete je naplnit, obalovat, opékat, smažit,…
Variací na pomazánky není nikdy dost. Uzená makrela s výraznou chutí dijonské hořčice, k tomu kyselost nakládané okurky , vše zjemněno máslem a vajíčkem. Chléb s touto…
Špagety jsou oblíbené po celém světě. Připravit k nim poctivou boloňskou omáčku zabere hodně času, proto šikovné hospodyňky vytvořily tuto rychlejší alternativu.…
Celerové placičky se sýrem jsou křehké, aromatické a lahodné, kombinují svěžest celeru s bohatou chutí sýra. Jsou jednoduché na přípravu a mohou být podávány teplé nebo…
Populární brokolice je mimořádně prospěšná našemu zdraví a je mnoho možností, jak ji v kuchyni využít. Jednou z nich je připravit výborný brokolicový krém, doplněný…
Štrůdl z listového těsta nemusí být pokaždé sladkým moučníkem, pro změnu ho můžeme upéct i naslano, plněný šunkou a sýrem. A pokud máme při ruce hotové listové těsto a…
Palačinky nemusíme připravovat jen na sladko, jak je obvyklé. Takto připravené a zapečené palačinky můžeme podávat i jako lehký oběd nebo večeři. Dobře ochucený špenát…
Že v jednoduchosti je nejen krása, ale i chuť, to přesně platí tady, u sýrové rolády. Plát z tučného sýra, který v sobě skrývá vařená vajíčka, zeleninu a lahodnou…
Skvělý nápad, jak ušetřit čas, který bychom věnovali přípravě těsta. Pokud použijeme jako těsto toastový chléb, otevírá se nám možnost zapojit svojí fantazii a ochutit…
Fenomén nejen českých pohostinství jsou smažené kuřecí kapsy plněné sýrem a šunkou obalené v klasickém trojobalu. Připravte si tento pokrm i vy doma. S vařenými…
Brambory zapečené různými způsoby jsou mezi lidmi všeobecně oblíbené. Podle tohoto receptu je zapékáme se smetanou a kuřecím masem, které jsme zabalili ve slanině.…
Kuřecí plátek podávaný s broskví, šunkou a sýrem patří dnes mezi retro pokrmy. Pokud právě tohle jídlo milujete, určitě vyzkoušejte tento recept. Je to jednoduché,…
Těstoviny uvaříme.Mezitím si uvaříme špenát, který ochutíme česnekem, pepřem, solí a nakonec vlijeme šlehačku.Šunku si nakrájíme na kostičky. Poté do zapékací mísy…
Na křupavou a propečenou pizzu nemusíte jen do pizzerií. S tímto receptem si ji můžete jednoduše připravit i u vás doma. S těstem nám může pomoci domácí pekárna, my jej…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Snadný bramborový guláš? Dejte si ho ve (skoro) bezmasé variantě, s hříbky nebo jen s trochou dobré anglické slaniny
Jídelní rozmary slavných: Albert Einstein miloval vejce, med a tyhle grilované žampiony
Jedlíkova cesta kolem světa: V Thajsku je jasmínová rýže jen pro boháče