Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ústřicová omáčka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kantonske kure

Kantonske kure

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuře rozčtvrtit a díly vykostit. Vařit ve vodě s 4 lžícemi ústřicové omáčky a 4 sójové, jednou tyčkou skořice a jednou hvězdičkou badyánu, kousek oloupaného zázvoru, sůl…

Sumeček z thajské kuchyně

Sumeček z thajské kuchyně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybí filety jemně opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Promícháme se škrobem a rybí omáčkou. Zakápneme lžičkou oleje a dáme zatím do chladu.Houby zalijeme teplou…

Pikantní bůček sous - vide

Pikantní bůček sous - vide

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Příprava sous - vide není tak složitá, jak se zdá. Pokud máte rádi šťavnaté maso plné chuti, zkuste touto metodou třeba vepřový bůček. Měkké maso, opečené na barvu s…

zuzi777a

1000 min

Japonské UDON nudle s krevetami

Japonské UDON nudle s krevetami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nudle uvaříme dle návodu na balíčku. Zelí najemno nakrájíme nebo nastrouháme. Krevety osolíme a opepříme, Česnek s feferonkou nakrájíme na malé kouskyDo rozehřáté pánve…

Poky22

30 min

Vepřové Hokkaidó

Vepřové Hokkaidó

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud přemýšlíte, kam byste ještě přidali dýni, šoupněte ji pod maso. Její nasládlá chuť perfektně ladí s chutí vepřového a spolu s paprikou a skvěle zvoleným kořením…

Krevety po sečuánsku

Krevety po sečuánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krevetkám ( rozmraženým a osušeným ) ufikneme ocásky, pokud seženeme čerstvé, tím lépe :-), solamyl rozmícháme s vodou, lehce osolíme, krevetky omatláme solamylovou…

rebeka

60 min

Kuřecí čínské nudle

Kuřecí čínské nudle

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Připravte velmi snadné jídlo s nádechem asijské kuchyně. Suroviny jsou dostupné ve všech typech obchodů, nejlépe však pořídíte v asijské večerce. Vykouzlit večeři pak…

f-kikinka

30 min

Šanghajské kuře na česneku

Šanghajské kuře na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Asijská kuchyně se vyznačuje plnou chutí, kterou tvoří typické omáčky. Delší doba marinování zaručí, že maso bude krásně křehké a šťavnaté. Hotový pokrm servírujeme s…

Marps

45 min

Asijská kuřecí křídla

Asijská kuřecí křídla

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dokonalá kombinace chutí v asijské marinádě dělá z těchto kuřecích křidélek pochoutku, od které se nebudete moci odtrhnout. Budete si chtít přidávat tak dlouho, dokud to…

Tomas Dytrych

55 min

Špagety po asijsku

Špagety po asijsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Jidášovo ucho sušené namočíme na 30 minut do teplé vody. Až bude Jidášovo…

Kanec "Asiat"

Kanec "Asiat"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na kousky a naložíme minimálně na 2 hodiny do marinády.Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran,…

1 2 3 4 7

Naposledy jste si prohlédli