Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřové plátky s těstovinami

Vepřové plátky s těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky osolíme, opepříme a opečeme na oleji s máslem. Přidáme provensálské koření, podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Mezi tím si uvaříme těstoviny. V zapékací míse…

Těstoviny Carbonara

Těstoviny Carbonara

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nasekáme česnek, na kostičky rozkrájíme anglickou slaninu. Do malého množství tuku přidáme česnek a slaninu, opečeme přidáme víno, podusíme. V míse rozmícháme vejce a…

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Prsíčka seřízneme, hořčici smícháme s worcesterem a prolisovaným česnekem a namažeme prsíčka, poklademe šunkou, na pánvi osmažíme vajíčko a dáme na šunku a posypeme…

Bůček na čínsky způsob

Bůček na čínsky způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Vajcia varíme 8 minút a olúpeme ich.Bôčik nakrájame na kocky (asi 2x2x2 cm).Do kastrólika dáme sójovú omáčku, víno, vodu, cukor, soľ a chilli (ak máme papričku,…

Králík na medu se zelím

Králík na medu se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králíka si naporcujeme, osolíme a vložíme do pekáče. Česnek očistíme, nakrájíme na plátky a přidáme ke králíkovi. Olej, víno, koření a med smícháme a nalejeme na porce…

Pečený guláš na medu

Pečený guláš na medu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tento guláš doma připravujeme pro slavnostnější chvíle, zrovna teď (29.12.2008) ho dělám na Silvestra. Maso trochu libovější, ale stačí klasická kližka. Na rozpáleném…

Telecí ragú

Telecí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrajame na kusky, salotky a cesnak osupeme.V kastrole rozohrejeme maslo s olejom a maso dobre opecieme zo vsetkych stran do zlata.Pridame salotku, cesnak …

vybusna

60 min

Čínské "Dan-dan" nudle

Čínské "Dan-dan" nudle

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Asijské pokrmy jsou plné zajímavých chutí a vůní. Jinak tomu není ani u nudlí dan-dan, které se skládají z dobře okořeněného mletého masa, blanšírované listové zeleniny…

hilgertom

60 min

Kohout po slovácku

Kohout po slovácku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Rozporcovaného kohouta osolíme, opepříme, dáme do pekáče, pokapeme olejem, podlijeme trochou vody a dáme péct do vyhřáté trouby asi na 3/4 hidinky, jednou obrátíme. Na…

Kuřecí risotto z české kantýny

Kuřecí risotto z české kantýny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji s máslem (1:1) zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vsypeme suchou rýži a osmažíme ji, až budou zrnka průsvitná. Přilijeme bílé víno a mícháme, dokud se neodpaří.…

Pikantní hovězí krk jalapeňos

Pikantní hovězí krk jalapeňos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky…

1 2 3 4 7

Marie