Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní hovězí krk jalapeňos

Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky jalapeňos tak, aby dodaly říz, ale nespálily nám chuťové pohárky.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 9. 2023 20:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie12 336 kJ / 2 948 kcal
Bílkoviny181,63 g
Tuky182,83 g
Vláknina63,00 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,35 g
Sacharidy92,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 9. 2023 07:52

:-)<3:yes::yes: recept se mi moc líbí, mám pikantní jídla ráda a málem jsem tu krásu přehlédla:-K

mika59 mika59

28. 9. 2023 06:52

Anna Kocikova: Drahuško děkuji pěkně :-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 9. 2023 17:45

Já bych si tuto dobrotu určitě dala s tou kaší,mňam:-Q:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krk hovězí, cibule, sádlo, paprička jalapeňos, česnek, kapie, mrkev, pórek, celer, víno, vývar masový, protlak, hořčice, škrob kukuřičný, voda, sůl, pepř mletý, kmín celý

TopRecepty.cz

Pikantní hovězí krk jalapeňos

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2k85A