Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Můj tradiční guláš s paprikou

Můj tradiční guláš s paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Cibuli nejdříve oloupeme a pokrájíme. Ve velkém hrnci rozpálíme sádlo, v něm osmahneme cibuli, přidáme maso, mletou sladkou a pálivou papriku a vše krátce osmahneme…

MiskaM

140 min

Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA "

Polévka pana KOPRA - " KOPROVKA "

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tato výborná polévka krásně voní po výrazném kopru. Připravit ji je velmi snadné a stačí nám k tomu jen pár surovin. K dochucení použijeme trochu kmínu. Podáváme ji s…

Colombo65

35 min

Hovězí krk Stroganov

Hovězí krk Stroganov

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso naklepeme a nakrájíme na proužky.Osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme proužky masa obalené v hladké mouce, osolíme, opepříme a opečeme.Pak podlijeme vínem…

hemriettas

120 min

Buřtguláš (z remosky)

Buřtguláš (z remosky)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibule oloupeme a nasekáme najemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Špekáčky také nakrájíme na kostičky.Na oleji v remosce zpěníme cibuli až pak přidáme…

Jurgen.k

60 min

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a štědře posypeme zázvorem.Cibuli oloupeme, nakrájíme a orestujeme na sádle dozlatova. Přidáme maso a po obou stranách…

RubyRom

80 min

Vylepšená česnečka

Vylepšená česnečka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Česnečka je tradiční česká polévka, která svým jednoduchým receptem a výraznou chutí, získala oblibu po celé zemi. Je vynikající nejen na zahřátí, ale i jako lék na…

ivulinka

35 min

"Guláš" z grilu (v lorně)

"Guláš" z grilu (v lorně)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí maso nakrájíme na větší kostky, promasírujeme s olejem a v uzavřené krabičce uložíme do druhého dne do lednice.Nakrájíme i bůček na velké kostky a ve velké míse…

Křenová omáčka

Křenová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na tuto jednoduchou omáčku stačí jen několik surovin. Pálivý křen zjemníme smetanou a povaříme spolu s hovězím vývarem. K dochucení použijeme pouze trochu soli. Podáváme…

toprecepty.cz

25 min

Hovězí na žampionech a pórku

Hovězí na žampionech a pórku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnaté kousky hovězího masa v dobře ochucené směsi s žampiony a pórkem jsou ideální jako rodinný nedělní oběd. I když hovězí maso vyžaduje delší přípravu, lahodná chuť…

davidstaufcik

110 min

Hornický guláš

Hornický guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso si nakrájíme na kostky a opečeme na dorůžova osmažené cibuli, přidáme nasekanou pažitku, houby, krátce osmahneme, poprášíme paprikou, přidáme česnek utřený se solí…

Vepřové kotlety s klobásou

Vepřové kotlety s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme z obou stran. Maso vyjmeme a na výpeku osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli, přidáme červenou…

Uherský guláš s klobásou

Uherský guláš s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na sádle osmažíme jemně krájenou cibuli dozlatova a na ní orestujeme na kostky nakrájené maso.Vsypeme kmín a mletou papriku a necháme ji pustit barvu. Zalijeme vývarem…

Boršč z pomalého hrnce

Boršč z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…

Mama-mia

630 min

Houbová polévka se strouháním Videorecept

Houbová polévka se strouháním

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Další z polévek patřící do zlaté truhličky tradičních receptů našich babiček. Jednoduchost, pouze trocha základních surovin a nasbírané houby. Přitom po spojení všech…

cathleen

40 min

Milánské rizoto s hráškem

Milánské rizoto s hráškem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Italské rizoto s krémovou konzistencí a parmazánem je pochoutka, kterou není nutné složitě dochucovat. Postačí, když zvolíme správný typ rýže, přidáme víno a dobrý vývar…

poslirecept

40 min

1 4 5 6 7 8 20

Naposledy jste si prohlédli