Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar kuřecí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nudle s koprovou omáčkou a brokolicí

Nudle s koprovou omáčkou a brokolicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vejce uvaříme natvrdo. Brokolici rozdělíme na růžičky a povaříme v osolené vodě nebo na páře do změknutí (nerozvaříme). Nudle uvaříme běžným způsobem, scedíme je a…

Marta

30 min

Veselý kuřecí plátek

Veselý kuřecí plátek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa nařízneme, z obou stran posypeme kořením a potřeme hořčicí. Střídavě proložíme cibulí na měsíčky a česnekem na plátky a olejem do misky, necháme chvíli…

Kuřecí prsa plněná pestem

Kuřecí prsa plněná pestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do kuřecích prsou udělejte ostrým nožem kapsu, kterou vyplňte pestem, můžete sepnout jehlou na ptáčky. Maso jemně osolte a vložte do malého pekáčku. V kuřecím vývaru…

Toskánská cizrnová polévka

Toskánská cizrnová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

1) Suroviny z prvního sloupce dáme péct do trouby, vyhřáté na 200°C, na 30 minut. Po každých 10 minutách směs promícháme. 2) Přivedeme k varu vývar s rajčaty,…

aadulka

80 min

Celerová polévka se slaninou

Celerová polévka se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Olej rozpalte v hrnci, přidejte slaninu a opékejte ji 3 minuty z každé strany. Křupavé plátky vyndejte a nechte na papírové utěrce okapat. Do hrnce s olejem přidejte…

Mátové kuře

Mátové kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí stehna osolíme, opepříme a naložíme do marinády (všechny ingredience pořádně smícháme) a necháme 5 hod., ale nejlépe přes noc rozležet. Kuř. stehna i s…

Filety z lososa s čočkovým ragu

Filety z lososa s čočkovým ragu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Čočkové ragů : Čočku namočíme cca na 2 hodiny před vařením. Cibuli a česnek nakrájíme najemno, koř. zeleninu na kostičky. V hlubší pánvy orestujeme cibuli s česnekem.…

Paella bez mořských potvor

Paella bez mořských potvor

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Paella je nejznámější španělský pokrm z rýže. Jméno dostal podle široké mělké kovové pánve zvané paellera, ve které se tradičně připravuje. Použít však lze jakoukoliv…

Marps

60 min

1 12 13 14 15 16 28