Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar masový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramborová polévka s parmazánem

Bramborová polévka s parmazánem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pokud jste zvyklí na klasickou “bramboračku”, v tomto receptu je z ní jen náznak. Výsledná smetanovo-zeleninová polévka s bramborami, medvědím česnekem a parmezánem si…

1974andrea

40 min

Celerové lasagne

Celerové lasagne

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto výborném pokrmu vynikne v hlavní roli voňavý a lahodný celer. Použijeme ho k vrstvení místo těstovin, jako náplň pak poslouží bílé klobásy. Podáváme s…

poslirecept

40 min

Matcha zelené karí s rýží

Matcha zelené karí s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masovou směs s kari jistě připravujeme pravidelně. Ozvláštnit se dá kořením, různými druhy zeleniny a nebo třeba také špetkou tradičního japonského čaje matcha. Omáčce…

poslirecept

40 min

Kořeněný květákový krém

Kořeněný květákový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Husté a zahřívací polévky oceníme zejména v sychravém počasí. Jednou z takových polévek je i tato, kořeněná květáková. Zeleninu povaříme ve vývaru, doplníme česnekovou…

lucieblahova

70 min

Candát na tymiánu s hráškovým pyré

Candát na tymiánu s hráškovým pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemné filety candáta opečené s vůní tymiánu a doplněné svěžím hráškovým pyré představují vytříbený pokrm, který potěší milovníky ryb i bylinek. Elegantní jídlo plné…

1 71 72 73

Naposledy jste si prohlédli