Kuřecí čína
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 348 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí čína je klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Kuřecí maso, zelenina, houby a koření tvoří dohromady perfektní kombinaci. Recept je jednoduchý a rychlý, takže ho…
Omáčka netradiční chuti, která se hodí na léto ke grilování nebo v zimě jako doplněk svátečního prkýnka s uzeninou a sýry. Švestky, koření a víno spolu prostě ladí.…
Nudle patří vedle rýže k nejpopulárnějším přílohám asijské kuchyně. Někdy ale dobře poslouží i jako samostatný chod. Smažené nudle s masem a zeleninou jsou rychle…
Pokud máte na zahrádce přebytky cuket a už nevíte, co s nimi, zkuste je zavařit podle tohoto receptu. Dle chuti si můžete připravit buď pikantní, nebo jemnou variantu. V…
Hustá omáčka zvaná čatní má svůj původ v Indii. Švestkové čatní je díky zázvoru lehce pikantní a dodá pokrmům zajímavou chuť. Hodí se k jakémukoliv druhu masa nebo k…
V poslední době se asijská kuchyně díky rychlým občerstvením těší veliké oblíbenosti. S receptem na pečený bůček ve výrazné marinádě podniknete cestu na tento kontinent…
Třeboňské rybníky jsou v Česku velmi známé a právě z jejich okolí pochází tento oblíbený recept. Kapří hranolky jsou klasikou, na které si pochutnáme. Příprava je…
Velmi chutná večeře či oběd. Na tento recept použijeme oblíbené plátky vepřového masa, okořeníme je steakovým kořením a zázvorem, který dodá příjemnou štiplavost. Pečeme…
Vepřové koleno, uvařené a dopečené v pikantní marinádě, je velká dobrota. Křupavá kůžička a šťavnaté maso jsou neodolatelné. Pozvěte pár kamarádů, dejte vychladit pivo,…
Tato šťavnatá krkovička s jemnou omáčkou přinese na váš stůl kouzlo staročeské kuchyně. Dušením maso změkne tak, že se téměř rozpadá, a dokonale vstřebá chuť zázvoru a…
Oblíbené období sklizně cuket je tu a zajisté již přemýšlíte, jak je zpracovat. Odložte slané recepty stranou a upečte krásně vláčný cukeťák, který je tak akorát sladký…
Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na kousky.Na hluboké pánvi nebo v hrnci rozpálíme trochu oleje.Když je olej rozpálený, orestujeme na něm kuřecí kousky, které podle…
Pečená žebra jsou skvělou pochoutkou nejen na oběd, ale také na oslavu nebo třeba k pivu. Jednotlivé kousky žeber jsou nejprve uvařené s kořením doměkka. Následně je…
Díky tomuto receptu si můžete snadno připravit trochu asijské atmosféry u vás doma. Vepřové nudličky naložené ve směsi koření a sójové omáčky, obalené v solamylu,…
Dorty nemusí být jen ekvivalentem cukrářsky a časově náročné práce. Máme tu pro vás recept na jednoduchý dort. Díky strouhané mrkvi je šťavnatý a spolu s krémem z…
Vláčný cuketový moučník je provoněný strouhaným kokosem, skořicí, hřebíčkem, badyánem a citronovou kůrou. Moučník po upečení a zchladnutí polijeme hladkou čokoládovou…
Švestkové chutney je sladkokyselá a kořeněná pochoutka, která skvěle doplní vaše podzimní i letní menu. Hodí se ke grilovanému i pečenému masu. Chutney má výraznou…
Máte-li velkou úrodu rajčat a již nevíte do jakých receptů je upotřebit, vyzkoušejte připravit palivec, krásně vonící po česneku. Pomazánku upotřebíte po celý rok nejen…
Hledáte další způsob, jak připravit kuřecí řízky? Stačí je přes noc naložit do marinády, druhý den krátce osmažit a skvělý oběd je na světě. Marinované kuře můžete…
Zavařte si do skleniček domácí orientální cuketovou omáčku. Tato lahodná omáčka spojuje jemnost cukety s výrazným pikantním kořením. Vytváří dokonale vyváženou směs,…
Porce kuřete v lahodné marinádě s voňavým kořením a medem chutnají skvěle z trouby i z grilu. Stačí jen smíchat pár surovin, nechat kuře odležet přes noc a pak už si jen…
Velikonoční nádivka je jeden z tradičních jarních pokrmů. Recepty na ni si uschováváme na památku jako poklad od našich babiček. Nádivka po upečení příjemně voní kořením…
Rychlý a snadný oběd z vepřové panenky se zeleninou dle vlastní chuti potěší každého, kdo nechce v kuchyni trávit moc času. Plátky masa se nejprve krátce opečou na pánvi…