Osvěžující salát s pomerančem
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájíme zelí, pomeranč a pórek, zalijeme zálivkou, přidáme kari :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájíme zelí, pomeranč a pórek, zalijeme zálivkou, přidáme kari :)
Zeleninu nakrájíme a dáme do mísy, přidáme smetanu, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nakrájenou natí. Šunku nakrájíme na kostky a opečeme na…
Kuskus (osolený) zalijeme vroucí vodou /poměry dle návodu na obalu, já dávám většinou 1:1/ a promícháme, přikryjeme. Nakrájenou zeleninu osmahneme na pánvi na kapce…
V hlubší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, přidáme očistěnou hlívu a nakrájené bílé části cibulek. Krátce orestujeme, osolíme, posypeme kari kořením a podlijeme malým…
Na pánvi osmahneme kuřecí prsa naložená v česneku a koření. Nakrájíme a smícháme výše uvedenou zeleninu, do které přidáme opražené maso, těstoviny, nastouhaný eidam,…
Zelí nakrájíme na proužky, rajčata na malé kostičky a olivy rozpůlíme. Dáme do větší mísy, přidáme paprikový sýr Cottage. Osolíme, opepříme a necháme uležet. Podáváme s…
Na drobno nakrájíme zelí, pórek a kapii.Přidáme mrkev nastrouhanou na hrubé nudličky, kukuřici a vařenou rýži. Přidáme sůl, pepř a bylinky.Nakonec vše spojíme zakysanou…
Na zálivku dobře promícháme všechny přísady.Zelí nakrájíme nadrobno, cibulky na kolečka, vejce a kuřecí prso na kostičky a okurky nastrouháme nahrubo. Vše dáme do misky,…
Lístky salátu naaranžovat na talíř, doprostřed čínské zelí na proužky, dozdobit paprikami a okurkou dle možností a fantazie. Loupáčkem na brambory udělat ze sýra…
Cibuli nakrájíme na drobno, zelí na proužky a žampiony na plátky. Na másle krátce zpěníme cibuli. Přidáme žampiony, nové koření osolíme a posypeme lehce kmínem. Dusíme…
Surimi tyčinky necháme roztát nebo je vložíme do horké vody, abychom tání urychlili, sloupneme z nich folii a necháme okapat na cedníku. Na pánvi rozehřejeme olej, do…
Zelí nakrájíme na nudličky, pórek na tenká kolečka. Opepříme, osolíme a pokapeme octem. Přidáme vajíčka natvrdo, nakrájená na kostičky a celá sardelová očka. Zlehka…
Kuřecí plátky osolíme, opepříme a osmahneme na půlce másla s trochou olivového oleje.Maso vyjmeme, dáme stranou , udržujeme teplé.Na výpeku osmahneme cibuli nakrájenou…
Cviklu narežeme na malé kocky, pridáme uvarenú sóju a hrášok.Na 1 lyžici oleja necháme zavädnúť listy čínskej kapusty ( restujeme nie dlhšie ako 3 min). Pridáme k…
Zelí pokrájet, cibulku na jemno, taktéž bylinky. Zalít nálevem, opepřit a vmíchat hrstku parmazánu na jemné plátky (pomocí škrabky na brambory). Kdo se chce zasytit,…
Zelí nakrájíme na pásky, papriky na kousky a sýr na kostky.V míse smícháme zelí s paprikami a sýrem.Necháme uležet v ledničce nejlépe do druhého dne a podáváme…
Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mletú papriku, premiešame, vložíme na kocky nakrájané zemiaky, osolíme, podlejeme vodou a dusíme, kým…
Fitety z králičího masa pokrájíme na větší kousky a vložíme na rozpálený olivový olej. Mírně opečeme, přidáme okapané bambusové výhonky, pokrájené na kousky,…
Múku a papriku zmiešame v tanieri. Filé osolíme a obalíme v múke s paprikou.Zemiaky narežeme na tenké plátky.Na širokej panvici rozohrejeme olej a na polovicu vložíme…
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky stejné velikosti, osolíme, opepříme a pokapeme citrónem. Přidáme vajíčko, škrobovou moučku a maso na oleji osmahneme. Připravíme…
Zeleninu nakrájíme na kostičky - osolíme. Nejprve osmahneme žampiony (krájené na větší kousky), cuketu a ředkvičku. Potom přidáme hrášek, pórek a čínské zelí. Společně…
Kuřecí řízky opatrně naklepeme, opepříme a osolíme, obalíme v hladké mouce a vložíme do pánve s rozehřátým olejem a opečeme doměkka.V druhé pánvi rozpustíme máslo,…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme celé podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí všetka voda. Odstavíme a necháme vychladnúť.Paradajky…
Rezance uvaríme v osolenej vode na skus a scedíme.Tekvicu nastrúhame na tenké plátky.Tekvicu dáme na väčšiu panvicu spolu s medom, smotanou, sójovou omáčkou a olejom a…
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Egyptský faraon Tutanchamon si pochutnával na pečené gazele a červeném víně a doslova si ujížděl na sladkém
Co jedl Karel Čapek? Miloval tlučený štrúdl, jeho specialitou byly smažené špenátové palačinky
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody