Kuřecí s čínskym zelím
Recept ještě nebyl hodnocenMäso nakrájame na rezance. Papriku narežeme na pásiky a kapustu rozoberieme na listy.Rozpálime olej na panvici, vložíme mäso a restujeme cca 5 minút.Pridáme listy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mäso nakrájame na rezance. Papriku narežeme na pásiky a kapustu rozoberieme na listy.Rozpálime olej na panvici, vložíme mäso a restujeme cca 5 minút.Pridáme listy…
Ve větší uzavíratelné misce smícháme ze všech ingrediencí marinádu. Očištěné maso nakrájíme na velikost soust a dáme do misky. Dobře promícháme a necháme v chladu 30…
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme na kostičky nakrájený uvařený celer, na nudličky nakrájené čínské zelí, na kousky nakrájený grep a ořechy. Zakapeme…
Kachní srdíčka (očištěná) si dáme s kouskem cibule a celým pepřem vařit do papiňáku (kdo nemá, vaří do měkka) na 20 minut. Poté vyjmeme z vývaru (ten použijeme na…
V misce promíchat kuře se solí a pepřem, lisovaným česnekem a kukuřičným škrobem.V kukuřičném oleji ve woku zprudka osmažit připravené maso asi 2 minuty.Přidat houby,…
Ledový salát i čínské zelí natrháme na kousky. Rajčata a mozzarellu nakrájíme, vše společně promícháme.Přidáme bazalku a bylinkovou sůl podle chuti a opět promícháme.
Mleté maso smícháme s nakrájenou cibuli, kořením a ostatními surovinami. Pořádně prohněteme a necháme chvíli odpočinout.Papriky vydlabeme a očistíme od zrníček. Naplníme…
Kačacie stehná posypene drvenou rascou a osolíme. Dáme do pekáča, zakryjeme a v rúre na 150 °C pečieme bez odkrývania asi 3-3,5 hodiny.Hokaido zbavíme semienok a…
Z kuracích nožičiek opatrne odlúpneme kožu tak, aby sa nôžky dali naplniť.Na každú nožičku položíme plátok slaniny, nadrobno nasekanú časť feferoniek (podľa chuti) a po…
Rybacie filety osolíme, okoreníme a na každý uložíme silnejší plátok slaniny. Prehneme a zopneme ihlou.Na panvici na oleji orestujeme rýchlo filety z oboch strán.Potom…
Maso a nudle jsou zpravidla spojeny s asijskou kuchyní. Nemusíte však kvůli tomuto spojení vážit cestu do bistra. Jednoduše si toto skvělé jídlo můžete připravit i doma.…
Slané dorty nemusí mít jen klasickou podobu. Můžete uplatnit svou fantazii a vytvořit něco zvláštního, neokoukaného. Suroviny studené kuchyně a různé druhy zeleniny se…
Maso nakrájíme na tenké menší plátky.Do misky dáme vejce, škrob, koření a prošleháme. Maso vložíme do směsi, promícháme a vložíme na pánev s rozpáleným olejem a opečeme.…
Nenáročné masové rolky mohou být minutkovým obědem všedního dne. Zejména, pokud použijeme kuřecí maso, kterého příprava je snadná a rychlá. Do masa pak stačí zabalit sýr…
Na vašem talíři nemusí být jen jídla s masem. Chcete-li přichystat velmi chutnou a přitom sytou porci zeleniny, zkuste ji se smaženou rýží. Propojení chutí a asijských…
Jednoduchá smažená rýže i s opravdu malými zbytky zeleniny, vejcem a ždibci masa je překvapivě po správném dochucení lahůdkový a plnohodnotný pokrm. Můžete na ni…
Jednoduché a lahodné jídlo, které je hotové do půl hodiny, ocení nejen diabetici. Restovaná vepřová panenka se pěkně doplňuje s chutí dýně hokaido a čínského zelí, k…
Těstoviny s tuňákem a zeleninou tvoří chutný salát, který se hodí jako lehká večeře. Šťáva z tuňáka těstoviny krásně obalí, propojí chutě a doplní křupavost ředkviček,…
Sladko-slaná omáčka, křupavá zelenina a jemné těstoviny vytvářejí dokonale vyvážené jídlo, které si zamilujete. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a přeneste se do…
Pomalu pečené jehněčí plátky jsou krásně jemné a provoněné bylinkami. V kombinaci s lehce opečenými listy čínského zelí tvoří ideální základ pro slavnostní oběd. Pro…