Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízek na citrónovém pepři se salátem z kedlubny a čínského zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min

55 min (55 min příprava)

6. 6. 2015 12:49

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota21 847 kJ / 5 221 kcal
Bílkoviny605,28 g
Tuky114,23 g
Vláknina55,89 g
Cholesterol2 709 mg
Sodík3 941 mg
Sůl8,14 g
Sacharidy415,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salat z listu kedluben kedlubna s čínským zelím salát z čínského zelí a dižónské hořčice zelí z kedlubny se salámem zelí z kedlubny se salámem kuřecí maso citronový pepř

Suroviny: pepř citronový, strouhanka, mouka hladká, vejce, olej, prsa kuřecí, brambory, kedlubna, cibulka zelená, celer, zelí čínské, vejce, ocet balsamiko, olej olivový extra virgin, hořčice dijonská, cukr hnědý, sůl, pepř, pažitka, smetana zakysaná, kopr

TopRecepty.cz

Kuřecí řízek na citrónovém pepři se salátem z kedlubny a čínského zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WRwX