Kuřecí čína trochu jinak
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Přidáme med a ještě chvilku smažíme za stálého míchání. Přidáme na drobno nakrájené čínské…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Přidáme med a ještě chvilku smažíme za stálého míchání. Přidáme na drobno nakrájené čínské…
Celozrnnou rýži propláchneme a v osolené vodě uvaříme doměkka (trvá to asi 35 minut). Na oleji dozlatova orestujeme na kousky nakrájenou cibuli. Přidáme zelí nakrájené…
Nakrájíme zelí, pomeranč a pórek, zalijeme zálivkou, přidáme kari :)
Zeleninu nakrájíme a dáme do mísy, přidáme smetanu, prolisovaný česnek, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nakrájenou natí. Šunku nakrájíme na kostky a opečeme na…
Tofu nakrájíme na kostky a promícháme s grilovacím kořením. Na pánvi opečeme tofu a odložíme na talíř. Na tom samém oleji orestujeme nakrájenou cibuli, zelí, pórek a…
Na pánvi osmahneme kuřecí prsa naložená v česneku a koření. Nakrájíme a smícháme výše uvedenou zeleninu, do které přidáme opražené maso, těstoviny, nastouhaný eidam,…
Na drobno nakrájíme zelí, pórek a kapii.Přidáme mrkev nastrouhanou na hrubé nudličky, kukuřici a vařenou rýži. Přidáme sůl, pepř a bylinky.Nakonec vše spojíme zakysanou…
Šampiňóny umyjeme, pokrájame a dáme na olej opiecť.Zalejeme vriacou vodou, varíme asi 5 minút.Potom pridáme umyté a pokrájané biele časti pak choi, varíme ešte asi 2…
Uvařenou rýži smícháme s nastrouhanou mrkví a najemno nakrájeným pórkem. Přidáme čínské zelí, nakrájené krevety a zakysanou smetanu osolenou a opepřenou.Kdo nemá rád…
Uvařenou rýži smícháme s nastrouhanou mrkví a najemno nakrájeným pórkem. Přidáme čínské zelí, nakrájené krevety a zakysanou smetanu osolenou a opepřenou.Kdo nemá rád…
Cviklu narežeme na malé kocky, pridáme uvarenú sóju a hrášok.Na 1 lyžici oleja necháme zavädnúť listy čínskej kapusty ( restujeme nie dlhšie ako 3 min). Pridáme k…
Zelí pokrájet, cibulku na jemno, taktéž bylinky. Zalít nálevem, opepřit a vmíchat hrstku parmazánu na jemné plátky (pomocí škrabky na brambory). Kdo se chce zasytit,…
Fitety z králičího masa pokrájíme na větší kousky a vložíme na rozpálený olivový olej. Mírně opečeme, přidáme okapané bambusové výhonky, pokrájené na kousky,…
Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mletú papriku, premiešame, vložíme na kocky nakrájané zemiaky, osolíme, podlejeme vodou a dusíme, kým…
Zeleninu nakrájíme na kostičky - osolíme. Nejprve osmahneme žampiony (krájené na větší kousky), cuketu a ředkvičku. Potom přidáme hrášek, pórek a čínské zelí. Společně…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme a necháme vychladnúť.Tofu nakrájame na malé kocky, pokvapkáme sójovou omáčkou, premiešame a na rozpálenom oleji…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme celé podpňovky, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nevyparí všetka voda. Odstavíme a necháme vychladnúť.Paradajky…
Plátky kuřecího masa si naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Mezitím si nachystáme do malého hrnce trochu vody a necháme ji dojít k varu. Poté…
Rezance uvaríme v osolenej vode na skus a scedíme.Tekvicu nastrúhame na tenké plátky.Tekvicu dáme na väčšiu panvicu spolu s medom, smotanou, sójovou omáčkou a olejom a…
Do rozpáleného oleja na na panvici vsypeme hlavičky húb, osolíme, posypeme rascou a 5 min restujeme.Pridáme na tenké plátky nakrájaný zemiak a na silnom plameni za…
Stehná osolíme, okoreníme a na horúcom oleji opečieme z oboch strán. Vyberieme ich, uložíme do pekáča a obložíme na kúsky narezanou cibuľou, šalviou, bobkovým listom.…
Na troške oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a pridáme na polkolieska narezaný špekáčik. Opäť orestujeme.Vložíme na polovice nakrájané zemiačky (nešúpeme), osolíme,…
Na marinádu nasekáme koriadrovú vňať, nastrúhame zázvor, nasekáme feferonku a premiešame s olejom.Na panvicu dáme 1 lyžicu oleja, vložíme rybu a jemne osolíme. Navrch…
Všechny suroviny nakrájíme na kousky a dáme do mísy. Osolíme, opepříme, pokapeme octem, přidáme hořčici a majonézu. Nakonec lehce promícháme.
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Hodolanská omáčka: Jednoduché jídlo z jednoho hrnce vás dostane sladkokyselou chutí a vůní po divokém koření
Dokonalá chuť Itálie: Víte, proč má salát caprese barvy italské vlajky a jak se správně dělá?
12 nejlepších ovocných knedlíků: Dáte si bramborové se švestkami nebo péřové s meruňkami?