Božské maliny
Recept ještě nebyl hodnocenPiškoty namažeme z jedné strany marmeládou a vyskládáme nenamazanou stranou nahoru do větší skleněné mísy. Pokapeme polovinou alkoholu, postrouháme trochou čokolády a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Piškoty namažeme z jedné strany marmeládou a vyskládáme nenamazanou stranou nahoru do větší skleněné mísy. Pokapeme polovinou alkoholu, postrouháme trochou čokolády a…
Nejdříve připravíme náplň a drobenku. Hrušky zbavíme jádřince a stopky. Nakrájíme na kousky a dáme dusit. Dusíme do odpaření vody a dochutíme kořením. Vše promixujeme…
V oblíbenosti z druhu cukroví pečeného na Vánoce je zrovna linecké cukroví na jedné z nejvyšších příček. Křehké těsto ovoněné rumem vykrájeno do libovolných tvarů, které…
Základ z křehkého máslového těsta, který na sobě nese jemný bílkový sníh plný křupavých vlašských ořechů. Bude mizet ještě teplé zrovna z plechu. Na poslední chvíli před…
Celá vejce a žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Přidáme citr.kůru, po částech sypeme mouku a na závěr ušlehaný sníh z bílků. Těsto rovnoměrně rozetřeme na tukem…
Kuřecí prsa si omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kostky. Dáme do misky. Na kousky masa nalijeme žloutek (rozšlehaný) a nasypeme dvě lžíce solamylu. Osolíme a…
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink.Do horkého přidáme horkou kávu, žloutek a kostku tvarohu. Ručním šlehačem ušleháme.Pak vmícháme strouhanou čokoládu,…
Vejce uvaříme 8 minut, zchladíme a oloupeme. 5 žloutků dáme stranou na dresink.Vejce protlačíme kolečkem na bramborový salát.Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, jarní…
Zeleninu očistíme, celer a petržel nastrouháme, mrkev necháme vcelku. Na kousku másla krátce orestujeme nastrouhanou zeleninu a koření.Zalijeme vodou, přidáme králičí…
Cuketa umí přijmout chuť jiné suroviny a doplnit hmotu. V placičkách s kuřecím masem se stane chutnou složkou a odlehčí celkově masitý pokrm. Se smetanovou bramborovou…
Z vlažného mléka, cukru a droždí necháme vzejít kvásek. Mezitím v jiné míse smícháme mouku se solí, dvěma žloutky a olejem, přidáme vzešlý kvásek a vypracujeme vláčné…
Zaděláme kvásek z vlahého mléka, cukru a droždí. Prosátou mouku a zbytek surovin na těsto spojíme a vypracujeme hladké nelepivé těsto. Necháme vykynout, až zdvojnásobí…
Zaděláme kvásek z vlahého mléka, cukru a droždí. Prosátou mouku a zbytek surovin na těsto spojíme a vypracujeme hladké nelepivé těsto. Necháme vykynout, až zdvojnásobí…
Těsto za mě udělala pekárna. Pak jsem těsto rozdělila na tři díly a každý rozválela na obdélník. Dva obdélníky jsem potřela máslem s cukrem a kakaem a jeden posypala…
Droždí rozdrobíme do misky, zasypeme lžičkou cukru a mícháme, než se rozpustí. Pak zalijeme cca 10 lžícemi teplého mléka, zasypeme lžící mouky a dáme na 10-15 min na…
Prosátou mouku dáme do mísy, smícháme se solí, doprostřed uděláme důlek, vsypeme droždí, trochu pocukrujeme a zalijeme troškou vlahého mléka a počkáme 5 minut.Pak…
Prosátou mouku dáme do mísy, smícháme se solí, doprostřed uděláme důlek, vsypeme droždí, trochu pocukrujeme a zalijeme troškou vlahého mléka a počkáme 5 minut.Pak…
Oblíbené plněné vánoční cukroví. Plné oříšků a krému. Vypadají nejen hezky, ale hlavně jsou chuťově výborné. Vyzkoušený recept, který se vždy podaří.
Najprv si prichystáme krém: Z cukru na krém odoberieme 2 PL a zmiešame s kakaom a pudingovým práškom, zmiešame s časťou mlieka. Zvyšné mlieko uvedieme do varu, vmiešame…
Přemýšlíte co se zbytky pečeného masa? Máme tu pro vás skvělý recept na smažené krokety z pečeného masa a zeleniny. Hodí se jak na nedělní oběd, tak i na rychlou večeři…
Malé křehké koláčky plněné pikantní marmeládou. Přesně to jsou husarské koláčky, které můžete péct kdykoliv před Vánoci. Recept je tak snadný, že jej zvládne i ten, kdo…
Taky si čas od času rádi dopřejete sladkou snídani v podobě vánočky s máslem nebo marmeládou? Pak určitě vyzkoušejte tento osvědčený rodinný recept. Ať připravíte z…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
9 nejlepších podzimních polévek pro zahřátí: Dáte si dýňovou, mrkvovou nebo cibulačku?
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená
10 nejlepších jídel s bylinkami: Zkuste skvělé placky, pomazánku nebo bylinkový chlebíček