Kam na kebab v Brně: V těchto podnicích si pochutnáte a za populární grilované maso zaplatíte kolem stovky
Zavařování podle zvěrokruhu: Víme, které znamení je expert na okurky, komu jdou marmelády a kdo má největší zásoby
Pikantní kvašáky: Vynikající křupavé okurky provoněné koprem, česnekem a chilli papričkami rozzáří každé grilování
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou
Hodnocení 3× Chyby při grilování sýrů: Vhodný typ sýra a správná příprava zajistí skvělý výsledek
7 foto Hodnocení 291× Kdy se dává paprika do guláše? Načasování je klíčové pro perfektní výsledek
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy
6 foto Hodnocení 1× Jak okořenit svařené víno? K lahodné vůni svařáku postačí základní koření a citrusy
Jak využít zázvor? Pikantní koření se hodí do „číny” i polévek, čaj z něj krásně zahřeje a kandovaný zázvor je zdravá dobrota
7 foto Hodnocení 20× Naložený zelený pepř je doplňkem mnoha jídel. Má svěží, mírně palčivou chuť
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau
9 foto Hodnocení 4× Jaké koření dát do perníčků? Můžete si směs koření koupit nebo sami umlet a namíchat
24 foto Láďa Hruška prozradil, jak se chystá na Vánoce i co najdeme v jeho Bibli: Cukroví nepečeme, jako dárky dávám knihy, říká
Jak na nejlepší drůbeží kaldoun? Na vydatnou polévku jsou ideální kachní droby, delší příprava nás odmění skvělou chutí
Jak jednoduše zavařit hrušky? Kromě dobře zralých hrušek stačí už jen dvě ingredience a pár hřebíčků pro lepší aroma