Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 665 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 11,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Nakonec vmícháme sušené nudle a ještě chvíli povaříme.
Dochutíme pepřem a zelenou petrželkou.
Zveřejněno 8. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kovářská houbová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BMPX
Moje poznámka
Kovářská houbová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BMPX
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 9 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 10 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
houbová polévka,
houbova polévka recept,
polevka z kovarem,
beskydska houbová polévka,
houbové polévky recepty,
polévka z celeru a hriba kováře,
recepty houbová polévka,
hřib kovář recepty polevky,
houbová polévka hriby,
krémová houbová polévka s kořenovou zeleninou,
kovářská polévka-recept,
houbova polevka z hrib,
houbová jídla z kovářů
Suroviny:
vývar,
houby,
zelenina kořenová,
nudle,
pepř,
sůl,
petrželka
Komentáře (2)
Díky.