KVÍZ: Vyznáte se v pečení cukroví? Otestujte se, zda víte, kdy připravit linecké a proč vosí hnízda počkají
První republika s Kristinou: Bramborová růže voní povidly a mákem a nejlépe chutná právě vytažená z trouby
10 foto Hodnocení 211× Máte hodně černého rybízu nebo josty a nevíte, jak ovoce upotřebit? Poradíme
Hodnocení 68× Jak a kdy sbírat šípky? Správné načasování je zárukou zralých šípků plných vitamínů
5 foto Hodnocení 34× Pět tipů na využití květů černého bezu: Vyzkoušejte nápoje, dezerty i smažené těstíčko
Hodnocení 139× Jak připravit domácí bezový sirup? Červen je časem pro sběr květů a výrobu léčivého sirupu
Hodnocení 11× V době respiračních onemocnění hraje důležitou roli vitamín C. Proč zrovna on? A skutečně je jeho bohatým zdrojem citron?
Retro okénko: Dunajské vlny na první pohled vypadají jako obyčejné řezy, když je ale nakrájíte, čeká vás překvapení
Skromné vaření: Znáte kocmrdu? Levný staročeský pokrm z brambor překvapí úžasnou chutí. A vyjde jen na pár korun