17 nejoblíbenějších klasických jídel české kuchyně: Většina z nás je vaří všechny
Česká kuchyně se velmi podobá světovým kuchyním - ale vždy tomu tak nebylo. Tradiční pokrmy byly plné hustých polévek, smažených jídel, smetanových omáček s knedlíky, kynutých koláčů a buchet.
Přes všechny moderní a světové fastfoody a streetfoody nelze na českou kuchyni zapomenout. I když si rádi dáme plněnou bagetu, tortillu nebo Caesar salát, vždy se rádi vrátíme k řízku, svíčkové s knedlíkem nebo k makovým buchtám.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Kuřecí řízek
- Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
- Babiččiny buchty s mákem a povidly
- Pivní bramboráky
- Plněné bramborové knedlíky moravským uzeným
- Koláč "lahoda"
- Cuketová bramboračka
- Naše svíčková
- Letní bublanina
- "Smažák" ze dvou druhů sýrů a zeleného pepře
- Rajská omáčka s perníkem
- Žemlovka z vánočky s tvarohem a sněhem
- Pečená husa
- Telecí nudličky s houbovou omáčkou
- Kapr na oreganu se zeleninkou
- Bůčkový guláš
- Jitrnice se slabou krustou z mouky, bylinek a uzené papriky
1/17
1/17
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře