Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 825 kJ / 2 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,62 g |
| Tuky | 238,32 g |
| Vláknina | 18,72 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli a česnek na drobno a kozí rohy na kousky. Brambory nastrouháme na jemno.
Krok 2: Na sádle orestujeme cibuli do zlatova a před koncem přidáme rozvonět česnek. Přihodíme maso a zprudka opečeme.
Krok 3: Zasypeme paprikou a po krátkém opečení přidáme brambory, rohy, ajvar, hořčici, sůl a koření. Vše zalijeme vývarem a dusíme do měkka.
Krok 4: Maso hlídáme, občas promícháme a podle potřeby podléváme. Guláš se už nemusí zahušťovat. Brambory a cibule se rozvaří a guláš zahustí.
Zveřejněno 14. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm4Y
Moje poznámka
Bůčkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm4Y
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 28 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 56 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
guláš z bůčku,
gulaš s bučku,
vepřový guláš z bůčku,
guláš z vepřového bůčku,
srbský guláš s ajvarem,
recepty z bučku,
guláš s paprikou kozí rohy,
ajvar do gulaše,
ajvar v gulasi,
gumáš z bůčku,
recept na gulas z bucku,
guláš s z bucku,
guláš z vepřového z bůčku,
gulálš z búčku,
co z bučku,
guláš s rohy,
guláš z bůčku s kozimy rohy,
jak se dělá z bucku gulas,
recept gulas z bucku,
guláš z bůčku
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
brambory,
paprika kozí roh,
hořčice,
ajvar,
paprika sušená sladká,
sádlo,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (8)
Pro Paula Sulce: kozí rohy jsou dlouhé pálivější papričky a Ajvar je v podstatě čalamáda, připravovaná z červených paprik s lilkem, česnekem a chilli. Myslím, že to je ze srbské kuchyně,
Mika - palec nahoru
https://www.toprecepty.cz/recept/21154-ajvar/
http://www.ctidoma.cz/hobby/2017-10-24-kozi-nebo-b...