Pivní bramboráky
Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás možná mile překvapí a stane se vaším novým favoritem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 002 kJ / 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,86 g |
Tuky | 8,88 g |
Vláknina | 15,78 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 122,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramboráky mají výraznou chuť a jsou hodně křupavé. Místo žampionů můžete přidat škvarky, anglickou slaninu nebo uzené maso. Vše nakrájené na drobno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2022 20:15
Capri12: Děkuji za zprávu, ale proč píšete o tuku. To přece na zlatavé barvě nemá vliv.
30. 8. 2022 17:55
Já jsem dělala bramboráky podle svého receptu, jen jsem přidala pivo. Nebylo to špatné, ale stačilo 1x . Nemusím tolik tuku, aby byly takto zlatavé.
12. 8. 2017 21:23
Prima bramborák,s cibulkou ta dodá chuť.
12. 8. 2017 14:18
Já si to ukládám a když mě bude honit mlsná......
9. 8. 2017 07:23
strasne rad mam bramboraky ale když stu kolik věci dotoho třeba prejde mi hut jsem stary mladenec a na tyhle věci nejsem zazizeni ja vym sikovnost ale mno nejsem zensteli
2. 8. 2017 16:48
Hezký nápad s těmi žampiony
1. 8. 2017 20:44
Bramboráčků není nikdo dost, a pivo do těsta i k nim
1. 8. 2017 18:47
No jo, když já tu cibuli vždycky kupovala v Kauflandu a poslední dobou tam není. Jaký význam má to pivo v těstě Miládko? Paráda a samozřejmě..
1. 8. 2017 18:37
jemmy: Děkuji..
1. 8. 2017 18:25
Nadja: Zapomněla jsem napsat..opraveno..
1. 8. 2017 17:49
mika59: pivo dáváš do těsta, nebo jen na zapíjení?
1. 8. 2017 16:34
Super,velka dobrota jako vzdy ,krasne foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 11 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 15 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 1 hodinou
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 1 hodinou
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 2 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 2 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 2 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 4 hodinami
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 4 hodinami
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit ty nejlepší bramboráky? Vyzkoušejte tři jednoduché rady a vaše bramboráky budou ještě lepší
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví
Tvarování bramborových placek: 5 možností, jak dosáhnout skvělého tvaru
Další recepty
Tématické fráze: pivní bramborak bramboráky bramborak s pivem bramboráky s pivem bramboráky recept recept na bramboraky jak usmažit křupavou cibulku jak usmažit cibulku do křupava cmunda na plech s pivem bramborák jak usmažit bramborák bramboráky bez tuku bramborak se žampiony recepty pivni bramborak bramborák bez tuku bramboráčky bramborák na na pivě bramborák pivo bramborák na pivu bramborák světlý
Suroviny: brambory, pivo světlé, vejce, česnek, žampióny, cibule sušená smažená, mouka hladká, strouhanka, kmín celý, sůl, pepř mletý, majoránka, olej
Pivní bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vxA
12 názorů