Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Bábovka kefírová - s lískovými oříšky a brusinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 BastMetztli 65 min