Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 994 kJ / 1 433 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,15 g |
| Tuky | 122,53 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 375 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,85 g |
| Sacharidy | 10,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Moje poznámka
Pikantní vepřové plátky na rumu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmXE
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 51 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 2 minutami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 3 minutami
Žloutkové dortíčky
Panova před 5 minutami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 7 minutami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 8 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 10 minutami
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 12 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 13 minutami
Horalkovo-nugetové kuličky
Panova před 20 minutami
Slunečnicové kroužky
Panova před 21 minutami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recept,
veprovy platek,
pikantní vepřové plátky,
maso na rumu,
vepřové na rumu,
maso s rumem,
vepřové plátky recepty,
vepřové maso na rumu,
vepřové plátky hermelín,
vepřové plátky rum,
pikantní plněné vepřové plátky,
pikantní vepřové,
vepřový na rumu,
vepřové maso v rumu,
vepřové plátky rum šlehačka,
hermelín vepřové maso,
vepřové maso plátky recepty,
vepřové plátky s hermelínem,
vepřový plátek recept
Suroviny:
maso vepřové,
šlehačka,
rum,
omáčka sojová,
sýr hermelín,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (10)
Opět krásně naservírovaný pokrm...
Pro Lemarti: díky vysokým teplotám jsou ředkve hořké a Tvůj dip je výborný nápad je zpracovat a nemuset vyhazovat. Už mám nadělanou celou misku zítra do práce. Díky za recept.