Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 352 kJ / 1 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,76 g |
Tuky | 37,12 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 184,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vyprážané halušky zo zemiakového cesta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xrqm
Moje poznámka
Vyprážané halušky zo zemiakového cesta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xrqm
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 51 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
jídlo na cesty recept,
jídlo na cesty recepty,
recepty na cesty,
receptíky zo slovenska,
recept halušky.sk,
halušky sk recept,
halušky recept sk,
recepty ha bramborove halušky,
bramborové těsto ha halusky,
recepty na halusky,
jan bizub,
zemiakové recepty,
vyprazane jablka,
top recepty na cesty,
halušky se špenátem a uzeným,
halušky zo slovenska,
halušky recept,
výborné halušky,
bizub
Suroviny:
brambory,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
sádlo,
mléko,
strouhanka,
vejce,
olej
Komentáře (14)