Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 467 kJ / 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,64 g |
| Tuky | 0,45 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem - já dělala v parním hrnci, jsou přeci jen lepší, šťavnatější. :)
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na víně s vepř. masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BV9
Moje poznámka
Králík na víně s vepř. masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BV9
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 8 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 12 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 20 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno 1. 12. 2025 17:48:34
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 1 hodinou
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 3 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 4 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 6 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 7 hodinami
Tématické fráze:
králík v parním hrnci,
králík na víně,
priprava kralika v parni troube,
králík recepty podle pohlreicha,
nej recepty z králíka,
králík na červeném víně,
králík na víně podle pohlreicha,
králík na víně podle polreicha,
vepr peceme,
králík na česneku na víně,
vepr platek co z nej recept,
vepř. plec na víně,
vepr na vine,
vepř.vl.št. s bramborem,
králík v parním hrnci,
vepr.maso na cervenem vine,
králík na víně se zelim,
nej. recepty z vepře,
králík v parním hrnci recept,
králík recepty parní hrnec
Suroviny:
králičí zadní nohy,
plec vepřová,
bobkový list,
víno červené,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
pepř,
sůl,
olej olivový,
vývar
Komentáře (7)