Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 377 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,86 g |
| Tuky | 1,93 g |
| Vláknina | 21,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 61,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7N7
Moje poznámka
Kačenka na jablkách s karamelizovaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z7N7
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Tématické fráze:
zkaramelizovaná jablka,
kachní stehno na jablkách,
zkaramelizované jablko,
dušené zeli s karamelizovanym cukrem,
kačenka recept,
kysané zelí s karamelizovaným cukrem,
zkaramelizovane zeli,
pečená kačenka,
kačenka pečená s s jablky,
kačenka s jablkem,
kačenka s jablkama,
dušené kysané zelí karamelizované,
karamelizovane bile zeli,
dušené kysané zelí s karamelizovaným cukrem recept,
kacka ze zelím,
kachna s karamelizovaným zelím,
ga ga dělá husa,
kačenka pečena,
kačenka dopekace,
kačenka s jabkami-recepty
Suroviny:
stehno kachní,
sůl,
pepř,
jablko,
zelí kysané,
kmín celý,
voda,
cibule,
olej,
cukr krystal,
mouka hrubá
Komentáře (6)