Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 491 kJ / 1 073 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,55 g |
| Tuky | 38,11 g |
| Vláknina | 4,82 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 18,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Moje poznámka
Česnekovo-rozmarýnová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZDp
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 38 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína
mcmiruska před 16 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 41 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 42 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
veprova panenka na rozmarynu,
jehněčí panenka recept,
jehnečí panenka,
naložená panenka,
veprova panenka rozmaryn,
recepty panenka,
naložení vepřové panenky,
jak nalozit panenku,
naložení panenky,
veprova panenka s rozmarynem,
kunshistorik,
pečena panenka recept,
panenka recepty,
vepřova panenka přirodní recept,
nalozena veprova panenka,
vepřová panenka naložení,
jak vypadá rozmarýn,
panenka s rozmarýnem,
recept pečená panenka,
co uvařit z panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
olej olivový,
sůl,
pepř černý,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
hořčice dijonská
Komentáře (29)
A jídlo, to pochválí jen občas...
Ale každopádně - začalo mě to moc bavit a už přemýšlím, co vařit zítra, abych mohla aranžovat a fotit... Můj manžel má asi pravdu, že bych se měla zase chodit do práce, po 14 dnech doma s nemocnou dcerou začínám běsnit nevybitou kreativitou
Ale stejně jsem rozhodnutá fotit alespoň večeře, až se vrátím do práce...
Ale zdědila jsem jeho poloprofesionální foťák poté, co jsme mu pořídili profesionální. To bude nejspíš na těch fotkách vidět...
No - a po někom ten talent zdědit musel, ne?
Moc děkuji za pochvalu!!
Přinejhorším napíšu nový (můj) receptík...
Zítra budu pokračovat...
Pokud bude čas, chci se tomu věnovat, protože mě to baví!!
Jsem veliká ostuda, můj syn je fotograf a poté, co si koupil nejnovější profesionální model na zdejším trhu, mi přenechal ten svůj předchozí skvost...Bylo načase se s ním naučit pracovat, no.
Nenašla jsem ten způsob, poraďte, prosím...