Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 897 kJ / 4 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,67 g |
Tuky | 62,05 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 812,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpQJ
Moje poznámka
Rybníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpQJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 21 minutami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 1 hodinou
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 3 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 3 hodinami
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 3 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 5 hodinami
Tématické fráze:
kačenka z marcipánu,
duduš1,
dort rybníček,
kačenka z marcipánu postup,
kacenky z marcipanu,
rybník z marcipánu,
jak udelat kacenku z marcipanu,
marcipánová kačenka,
postup na kačenku z marcipánu,
dort jako rybník,
kačenka marcipán,
postup na kacenky z z marcipánu,
korpus do ctvercove formy recept,
marcipánové kačenky na dort,
www,marcipan.rajce.idnes.cz dorty,
marcipanova kacenka postup,
doma dělaný marcipán,
dort rybník,
dělaný marcipán,
kacenky z z marcipánu
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
žloutek,
mouka polohrubá,
voda,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
tuk hera,
cukr,
rum,
cukr moučkový,
mléko plnotučné,
voda
Komentáře (14)
Korpus:6 bílků vyšlehat a pak přidávat 22 dkg krupice cukr,potom postupně 6 žloutků,pak ručně vmíchat 32 dkg polohubé mouky(22 dkg mouky+10 dkg ml.ořechů),6 lžíc horké vody.
Krém:1l mléka,3 van.pudinky,2 van.cukry,2 másla,1 héra.cukr dle chuti
Do mléka dáme pudinky,van.cukry a cukr a uvaříme hustý pudink,vyšleháme máslo a héru a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme,nakonec dáme rum
Marcipán- 20 dkg mletý cukr,10 dkg sušené plnotučné mléko,vodu,ale opatrně,aby byl tvárný skoro mjak plastelina
Upečený korpus 2x překrojit,spodní díl potří marmeládou,krémem a dát další plát,krém,plát.