Suroviny
Porce: 1 plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 938 kJ / 5 482 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,11 g |
| Tuky | 175,12 g |
| Vláknina | 28,75 g |
| Cholesterol | 593 mg |
| Sodík | 836 mg |
| Sůl | 2,63 g |
| Sacharidy | 841,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cukr, mléko, vejce, olej a vanilkový cukr rozmícháme a přidáváme mouku s práškem do pečiva a všechno prošleháme.
Krok 2: Na plech s pečícím papírem vylijeme 2/3 těsta a do 1/3 co nám zbývá přimícháme kakao a buď vylijeme, nebo dáváme lžící na světlé těsto, aby bylo téměř po celé ploše.
Krok 3: Pak si uděláme polevu/krém:
Nejprve si uvaříme jahodový pudink a želatinovou polevu, necháme úplně vychladnout, pak rozmixované jahody s cukrem + vanilkovým cukrem a vše i se zakysanou smetanou přidáme k pudinku a prošleháme. Krok 4: Nalijeme na upečený moučník, každou porci ozdobíme ovocem (např. jahody + kiwi) a dáme alespoň na hodinu do lednice ztuhnout, pak rozkrájíme.
Nejprve si uvaříme jahodový pudink a želatinovou polevu, necháme úplně vychladnout, pak rozmixované jahody s cukrem + vanilkovým cukrem a vše i se zakysanou smetanou přidáme k pudinku a prošleháme. Krok 4: Nalijeme na upečený moučník, každou porci ozdobíme ovocem (např. jahody + kiwi) a dáme alespoň na hodinu do lednice ztuhnout, pak rozkrájíme.
Zveřejněno 11. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové dvoubarevné pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPy2
Moje poznámka
Jahodové dvoubarevné pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPy2
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 9 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 10 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 10 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 12 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 3 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 5 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 6 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 7 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 7 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 7 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 8 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 11 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 12 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 12 hodinami
Tématické fráze:
želatinová poleva,
jahodová poleva,
zelatinova poleva z pudinku,
pudinkove pohlazeni,
jahodová poleva na cheesecake,
jahodová poleva z pudinku,
jahodove moucniky,
dvoubarevná poleva,
poleva zelatinova,
poleva jahodová,
dvoubarevné moučníky,
piskot pudinkove pohlazeni,
dvoubarevna poleva recepty,
jahodová poleva recepty,
dvoubarevný pudink,
dvoubarevne polevy,
dvoubarevné řezy se zakysanou smetanou,
želatinová jahodová poleva,
poleva na jahody,
zelatinova jhodova poleva
Suroviny:
cukr krupice,
mléko,
mouka polohrubá,
vejce,
olej,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
kakao,
mléko,
cukr,
pudink jahodový,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
jahody,
cukr,
poleva želatinová,
voda
Komentáře (8)