Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprikáš z hovězího masa

Hodnocení receptu je 4,5 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 192 kJ /
2 197 kcal
Bílkoviny241,50 g
Tuky66,60 g
Vláknina67,80 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 579 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy141,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme si hovězí maso na kostky, červenou cibuli na jemné kostičky. Krok 2: Do mísy si dáme 3 lžíce mleté papriky, 1 lžíci cukru, půl lžíce pepře a promícháme s masem, tak aby byl každý kousek obalený v této směsi. Krok 3: Poté rozpálíme hrnec, přidáme olej, cibuli do sklovata osmahneme, přidáme maso, promícháme s cibulí, osmahneme asi 4 minuty, přidáme horkou vodu tak, aby byla tekutina asi do poloviny masa. Poté na mírném plameni dusíme 2,5 hodiny. Dochutíme. Jídlo se podává s těstovinami nebo s noky.

Zveřejněno 23. 6. 2010

Poznámka autorky Corall+Emmy 30…

Jidlo jsem videla vcera v TV od jedne pani, ktera pochazi z Madarska a delal to tam. Vypadalo moc dobre, tak jsem to dneska udelala.

Fotecky hodim vecer

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paprikáš z hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8JV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paprikáš z hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8JV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jee tak to mam velkou radost ze chutnalo,dekuju:yes:

Bylo to moc dobré:-pi když se musím přiznat,že jsem trochu osolila,přidala jsem foto a:yes:+6

Corall+Emmy - moc děkuji za odpověď, myslela jsem si to:yes::yes: A přeji ještě hodně takto krásných receptů:-K

Staci spetka soli ale ne aby to bylo presolene.
Proste staci trocha jak mas rada.

Toto jídlo vypadá velmi dobře:-D:yes::yes: Mám jenom dotaz, opravdu se nesolí?? Trochu cukru přidávám do každé omáčky, neb tvrdím, že vyzvedne chuť koření, ale solím takže prosím o odpověď Díky

Ano jsem Ceska a ziji v izraeli uz 5rokem. Proto ten nazev jidla.
Videla jsem to v show o vareni

Corall+Emmy 30.9.2006 ty žiješ v Izraeli a jsi Češka? Každopádně, mi se to moc líbí, název-nenázev:-);-):yes:

Pozítří mám o oběd postaráno, kdybych nešla zítra po doktorech tak bych ho udělala hned.

Moc dekuju,nevim ta pani to pojmenovala Paprikas ale ziji v Izraeli.Tak mozna i jiny nazev

Prave rikala ze se muze pridat smetana a nezahustuje se a presvedcila jsem se ted u vareni ze mela pravdu a je to vyborne podle ochutnavani

Ja by som poopravila názov na Perkelt - t. j. osmažené a dusené na paprike. Paprikáš je s kyslou smotanou. Pomer cibule a mäsa, ako aj čas prípravy je správny. Stavu ani u perkeltu, ani u paprikášu netreba zahustiť múkou. Chuť a hustotu dáva cibuľa, ktorá sa varením rozpadne. Jedlo musí byť perfektné:yes:+1:-))

Fotku hotoveho jidla dam az vecer

Tématické fráze:
hovězí maso na paprice, hovezi na paprice, hovězi maso recepty, recepty hovězí maso na paprice, hovezi maso s paprikou, hovězí maso, recepty z hoveziho masa, hovězí maso s paprikami, hovězí s paprikami, maso na paprice, hovězí s paprikou, hovězí perkelt, jídlo paprikáš, paprikáš, hovězí maso na paprikách, recept z hovezího masa, jídla z hovězího masa, recept hovezi na paprice, hovezi na papeice, hovězí maso na paprice

Suroviny:
maso hovězí, cibule červená, paprika sušená sladká, cukr, pepř, voda, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu