Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 767 kJ / 1 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,73 g |
Tuky | 118,66 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 4,33 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 19,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koreniste kusky s glazovanou karotkou a ryzou natural
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2wE
Moje poznámka
Koreniste kusky s glazovanou karotkou a ryzou natural
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2wE
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 19 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno 19. 6. 2025 10:01
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klobásy se zelím
pavelcicha před 28 minutami
Salát s cottage
SenBri před 1 hodinou
Roládky na špejli
anicka1 před 1 hodinou
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 3 hodinami
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 3 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 7 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 13 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 15 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty žlutá rýža,
maso z ryzou,
kare s ryzou,
hovězí s glazovanou mrkvi,
kotleta s glazovanou karotkou,
kruti nudlicky s glazovanou baby karotkou,
losos a pyré ze zeleného hrášku top recepty s fotkou,
ryza natural priprava,
ryzou,
maso s ryzou,
sladké curry recept,
losos s glazovanou karotkou,
ryža recepty,
glazovanou karotkou,
kusky,
veprove maso s ryžou
Suroviny:
maso vepřové,
hořčice dijonská,
pyré rajčatové,
omáčka sojová,
koření kari,
chilli,
koření hřebíček,
olej
Komentáře (5)