Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 767 kJ / 1 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 174,73 g |
| Tuky | 118,66 g |
| Vláknina | 6,45 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 4,33 g |
| Sůl | 10,10 g |
| Sacharidy | 19,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koreniste kusky s glazovanou karotkou a ryzou natural
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2wE
Moje poznámka
Koreniste kusky s glazovanou karotkou a ryzou natural
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2wE
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 3 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 3 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 7 minutami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 19 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 40 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty žlutá rýža,
maso z ryzou,
kare s ryzou,
hovězí s glazovanou mrkvi,
kotleta s glazovanou karotkou,
kruti nudlicky s glazovanou baby karotkou,
losos a pyré ze zeleného hrášku top recepty s fotkou,
ryza natural priprava,
ryzou,
maso s ryzou,
sladké curry recept,
losos s glazovanou karotkou,
ryža recepty,
glazovanou karotkou,
kusky,
veprove maso s ryžou
Suroviny:
maso vepřové,
hořčice dijonská,
pyré rajčatové,
omáčka sojová,
koření kari,
chilli,
koření hřebíček,
olej
Komentáře (5)