Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 514 kJ / 1 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,39 g |
Tuky | 42,80 g |
Vláknina | 2,68 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 82,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí marinované řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkXY
Moje poznámka
Krůtí marinované řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkXY
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 18 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 1 hodinou
Cuketové zelí dušené
vanilj před 1 hodinou
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 3 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí řízky helmans,
krůtí řízky v jogurtu,
helmans řízky,
helmans recepty,
marináda na krůtí maso,
helmans.cz recepty,
marinované krůtí řízky,
rizky helmans,
helmans.cz,
krůtí medailonky v jogurtu,
marinované krutí maso,
helmans,
krůtí řízky marinované,
marinované maso,
kruti řízky,
naložené krůtí řízky,
kruti maso v jogurtu,
řízečky v jogurtu,
krůtí roláda kluci v akci,
helmans kureci rizek
Suroviny:
řízky krůtí,
vejce,
solamyl,
omáčka sojová,
koření provensálské,
pepř bílý,
nať petrželová,
olej,
jogurt bílý
Komentáře (6)