Uzená žebra - prostě jen uvařená
Není nic lepšího, než povečeřet uzená a ovařená žebírka, jen tak s křenem, zeleninou a čerstvým chlebem. Příprava zabere minimum času a strávníci budou nadšení. Vývar z uzených žeber navíc využijete pro další vaření.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 205 kJ / 2 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,00 g |
| Tuky | 200,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkWy
Moje poznámka
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkWy
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 31 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 31 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 59 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 17 hodinami
Tématické fráze:
uzená žebra,
jak dlouho vařit uzená žebra,
uzene zebra,
uzená žebra recept,
impost,
masna impost,
jak dlouho varit uzene kosti,
jak uvarit uzene zebra,
uzena zebirka varena,
uzená žebra v papiňáku,
vaření uzených žeber,
impost otrokovice,
uzená žebra cena,
recept uzena zebra,
uzene zebro,
impost masna,
uzená žebírka,
jak vařit uzená žebra,
uzeny zebra,
žebra v papináku
Suroviny:
žebra uzená,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření
Komentáře (32)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Já dala za ty uzený vepř.ocásky 95,-za kg.Tak nevím zda je to cena úměrná.Ještě jsem je nikdy nekupovala.
Psala jsem Ti os.vzkaz - asi současně s Tvým komentářem.
ta masna v Jesenici je fakt dobrá, tahle, co jsem objevila, je v Kunraticích hned u kruháče - od Jesenice kousek, nevím, ze kterého směru tam jezdíte...
Světlanko, já jsem objevila úžasnou masnu, kde je mají pořád spolu s uzenými ocásky, jazykem a ostatními masovými vymoženostmi, které v supermarketech ani neznají
Pro neregistrovaného X
Pro Isahu+1