Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 486 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,54 g |
Tuky | 36,97 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 58,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tekvicu umyjeme, ošúpeme, vydlabeme. Nastrúhame na slzičkovom strúhadle, nasolíme, necháme odstáť. Potom vytlačíme tekutinu, pridáme vajcia, korenie, vňať, strúhaný syr,cesnak, múku. Pridávame strúhanku podľa potreby a necháme odstáť. Z masy sa majú dať formovať karbanátky - mokrými rukami.
Krok 2: Postupne smažíme na oleji.
Zveřejněno 15. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykvové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPl6
Moje poznámka
Tykvové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPl6
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 12 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 12 minutami
Královská cukeťačka
trdlo před 22 minutami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 23 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 24 minutami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 30 minutami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 44 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 58 minutami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 1 hodinou
Tématické fráze:
recept na rychlou večeři,
cukina recepty karbanátky
Suroviny:
tykev,
sůl,
mouka hladká,
strouhanka,
pepř mletý,
česnek,
sýr eidam,
vejce,
nať petrželová,
olej
Komentáře (3)