Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátky pod brusinko-sýrovou peřinou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 065 kJ /
1 450 kcal
Bílkoviny278,40 g
Tuky33,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,22 g
Sacharidy9,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nařízneme a vytvoříme tak větší, ale tenký plátek. Krok 2: Osolíme a lehce potřeme mletou červenou paprikou. Krok 3: Na pánev dáme trochu oleje a maso zprudka opečeme, dokud není hotové. Do menší zapékací misky naskládáme opečené kuřecí prsa a na ně navrstvíme lžicí brusinkový kompot. Krok 4: Každý plátek kuřecího masa s Krok 5: brusinkovým kompotem bohatě posypeme nastrouhaným sýrem dle našeho výběru Eidam / Gouda. Zapékáme jen do té doby, dokud se sýr zcela nerozteče na brusinkový kompot a vytvoří "peřinu". Podáváme s bramborem

Zveřejněno 31. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9DZD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9DZD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Snadné, rychlé a hlavně SKVĚLÉÉÉÉ ;-), musím uznat, že jsem to dělala poprvé a určitě ne naposled :)

Otíku to je nádhera!!Mnami!!:-O:-p Bodík pro tebe!!:yes::-K

Otíku, téměř už nevím jak moc bych pochválila tuhle lahodnou kombinaci;-) Prostě co recept, to svým způsobem bomba:-! Dávám ti 6.bod.nic víc nemůžu:yes:

Aničko - já jsem nějak mimo, jaký pupek ?:-O

Otto, jako vždy, nevím, co bych dodala;-):yes:

Ty recepty pro začátečníky nebyl obecně dobrý tah (netýká se zhora uvedeného výborného receptu); není jak je vyhledat a chybí měřítko i způsob vyhledávání...:-/

Za ten pupek:-Ochci poděkovat;-)a do začátečníků mám také rc:-Odoufám,že mě nevypískají a tady přidávám boďa-supr rc a krásné foto:yes:já co mám,je jen z mobilu:-);-)+1:yes:

Kuřecí maso, sýr, brusinky a vařené brambůrky k tomu... To je nabídka, která se nedá odmítnout...:-p
Komisaři, alespoň jednou bych ráda ochutnala tvoje jídlo přímo ze zdroje, určitě by to byl zážitek...:yes:;-) Znám a často využívám chuťovou symbiózu hermelínu a brusinek, ale ráda zkusím i tuto variaci...:yes:

No a já zítra chci dát recept na vepřové ragů s brusinkovou peřinkou, který jsem získala v Třebíči:-D. Každopádně, tohle je kuřátko a bez komentáře - mňam :-p:-p:yes:

Tématické fráze:
kuřecí maso s brusinkami, kuřecí plátky, kuře na brusinkách, kuřecí prsa s brusinkami, maso na brusinkách, kuřecí maso pod peřinou, maso pod peřinou, kuřecí prsa na brusinkách, kuřecí s brusinkami, kuřecí plátek na brusinkách, kuřecí plátky na brusinkách, hermelín v perine, kureci brusinky, maso s brusinkami, recept kuřecí na brusinkách, recepty kuřecí maso s brusinkama, syr brusinky, kuřecí pod peřinkou, recept s kuřecím masem a brusinkami, kuřecí prsa brusinky

Suroviny:
prsa kuřecí, kompot brusinkový, sýr eidam, sůl, paprika sušená sladká, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu