Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 188 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí játra s domácí klobáskou a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPNN
Moje poznámka
Králičí játra s domácí klobáskou a cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kPNN
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
králičí játra na cibulce,
králičí játra,
kraličí játra recept,
kuřecí játra s klobásou,
top recepty kraliči jatra,
králičí játra recepty,
králičí sádlo,
recept na kralici klobasy,
játra na cibulce,
krličí játra na cibulce,
jatra kralici,
recept játra na cibulce,
recept na králíci jatra,
jatra do klobásky?,
recepty králíci klobasy,
recepty na králičí játra,
recept králíčí játra,
recept králičí klobásky,
králičí játra s klobásou,
restovaná kuřecí játra s klobásou
Suroviny:
játra králičí,
klobása,
cibule,
králík,
česnek,
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (4)