Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 276 kJ / 5 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,87 g |
Tuky | 281,64 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 528,40 g |
Postup přípravy
Nechte den vychladit v lednici a můžete podávat:-)
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový koláč s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57o8
Moje poznámka
Borůvkový koláč s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57o8
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 13 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 30 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 2 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 7 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 12 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 13 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 13 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 13 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 14 hodinami
Tématické fráze:
borůvkový koláč,
borůvkový koláč s pudinkem,
borůvkový koláč z lineckého těsta,
boruvkový,
krém na koláč,
koláč s krémem,
kolac boruvkovy,
recepty boruvkovy kolac,
obraceny boruvkový koláč,
linecký boruvkový koláč,
borůvkový koláč s drobenkou,
borůvkový koláč s tvarohovým krémem,
borůvkový ko,
borůvkový koláč s želé,
borůvkový koláč se želatinou,
pudinkovo boruvkovy koláč,
boruvkoví kolač,
borůvkový koláč recepty,
borůvkový koláč s želatinou,
borůvkový koláč s tvarohem
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
vejce,
cukr,
kypřící prášek,
máslo,
kůra citronová,
pudink,
mléko,
tvaroh,
vejce,
cukr,
šťáva citronová,
borůvky,
želatina prášková,
cukr,
tuk,
rum
Komentáře (37)
michsamant: To jak jsi tady popisovala jak se to zatíží těma fazolema se dělá proto, aby se těsto upeklo rovně a aby se tam neudělaly kopečky
Jinak jsem ráda, že se líbi