Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 767 kJ / 1 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,73 g |
Tuky | 118,66 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 4,33 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 19,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koreniste kusky s glazovanou karotkou a ryzou natural
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2wE
Moje poznámka
Koreniste kusky s glazovanou karotkou a ryzou natural
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x2wE
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 22 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 24 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 32 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 1 hodinou
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 5 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty žlutá rýža,
maso z ryzou,
kare s ryzou,
hovězí s glazovanou mrkvi,
kotleta s glazovanou karotkou,
kruti nudlicky s glazovanou baby karotkou,
losos a pyré ze zeleného hrášku top recepty s fotkou,
ryza natural priprava,
ryzou,
maso s ryzou,
sladké curry recept,
losos s glazovanou karotkou,
ryža recepty,
glazovanou karotkou,
kusky,
veprove maso s ryžou
Suroviny:
maso vepřové,
hořčice dijonská,
pyré rajčatové,
omáčka sojová,
koření kari,
chilli,
koření hřebíček,
olej
Komentáře (4)