Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Camembert s hřiby

Naplňte krémový zrající sýr camembert směsí hříbků restovaných na másle a tvarohového sýra Gervais s mletým bílým pepřem. Netradiční kombinace, která potěší vaše chuťové pohárky na první sousto.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jenda1 Jenda1

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 5 min + 1 hodina chlazení

15 min (10 min příprava + 5 min tepelná úprava, + 1 hodina chlazení)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Hřiby očistíme a nakrájíme na 0,5 cm plátky. Mírně osolíme a na rozehřátém másle orestujeme. Necháme vychladnout. Krok 2: Camembert podélně rozpůlíme, naneseme vrstvu sýra Gervais promíchaného s mletým bílým pepřem. Poklademe hřiby a spojíme. Krok 3: Dáme na hodinu do lednice vychladit.

TIP: Jak vyrobit plísňový camembert

Zveřejněno 12. 8. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Camembert s hřiby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmzE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Camembert s hřiby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmzE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Určitě by i grilovaný chutnal výborně 😋

Jak jsem to mohla přehlídnout??:-O:yes:

Jenda1:Jeníčku tahle Tvá dobrota bývá u nás již druhým rokem velice často a mě se dokonce podařilo 2 kousky vyfotit:-DVždycky se po tom jen zapráší:-p:yes:

Nádherný nápad na chuť i na pohled!

Aničko, to jsem rád, že chutnalo:-p:-p;-) a díky za fotky:-K.

:-))Jeni,gervais doma nebyl,namíchala jsem 2 lžíce pomazánkového másla s trochou smetany,jinak jsem se držela Tvého receptíku a postupu:-8;-)Mňam:-pchutnalo a byla jsem pochválena,bodík i pochvala patří Tobě:-K+:yes::-K

Díky všem za přízeň:-K:-K:-K.

Pane tohle jsem nějak přehlídla:-8Samé ingredience to bude lahoda:-*Jeníčku bodíček jak malovaný pro tebe letí:-K

Kristýnko,fantazii se meze nekladou a až sýr v alobalu ugriluješ, nezapomeň nafotit a přidat fotku;-):-).

a já bych to ještě celý hodila do alobalu a ogrilovala, k tomu toustík:-8

:-p:-):yes::yes:

V poslední době celé "Topky" houbami voní, možná to bylo tak i vloni. Ale udělat takovou krásnou úpravu hřibů v sýru by mě nenapadlo ani v nejodvážnějším kulinářském snu. Opravdu žasnu. :-O:-p:-p:-p:-):yes::yes: +5

Tématické fráze:
hřiby recepty, recepty z hřibů, camembert recepty, hřiby recept, camembert, hriby, recepty hriby, úprava hřibů, hřiby na másle, recept z hřibů, recept hřiby, recepty na hriby, katalog hřibů, hriby uprava, hřiby fotky, recepty s hřiby, hřib recept, recepty z camembertu, recepty s hřibů, camembert recept

Suroviny:
sýr camembert, sýr gervais, houba hřib, máslo, pepř bílý mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu