Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 181 kJ / 1 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,35 g |
Tuky | 34,72 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 141,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelizované vepřové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zz2J
Moje poznámka
Karamelizované vepřové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zz2J
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
karamelizovaný cukr,
vepřové kostky,
karamelizovane vepřové maso,
karamelizovane maso,
vepřové kostky recept,
recept na veprove kostky,
veprove kostky v troubě,
karamelizovaný česnek,
zkaramelizované vepřové,
výborné vepřové kostky,
vepřové maso na kostky recepty,
recepty veprové kostky,
maso a karamelizovaný cukr,
karamelizovany cukr recept,
vepřové kostky v troubě,
¨vepřové kostky,
top recepty vepřové kostky,
maso na kostky do trouby,
vepřový kostky,
vepřové maso karamelizované
Suroviny:
plec vepřová,
salám suchý,
cukr krystal,
omáčka sojová,
vývar masový,
česnek,
mouka hladká,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (19)
Dnes jsem opět realizovala, všichni jsme si moc pochutnali, pokud nebude vadit, tak později přidám foto.
Díky za skvělý recept
joooo, a fotečku samozřejmě přikládám
Všem moc chutnalo...Recept jsem si vystřihla z nějakého časopisu, trochu upravila (třeba o ten česnek), ale zdroj uvést nemůžu, spousta lidí mi vytrhává stránky s recepty a já si pak vybírám zajímavé a vystřihnu si je.
Díky za zájem.
Isahu, lovečák klidně, je také dobrý. Ten italský je vlastně také takový tučnější, s těmi bílými kousky.