Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 253 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,38 g |
Tuky | 173,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 2,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Moje poznámka
Kapr podle rybářů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R790
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 37 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 45 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
kapr v jogurtu,
kapr recepty,
recepty na kapra,
recepty z kapra,
kapr recept,
recept od rybáře na kapra,
rybarske recepty s kapra,
kapr dělaný v troubě,
kapr v majonéza,
recept na kapra,
kapr z mražáku recept,
rybářské recepty,
pečený amur se sardelovym maslem,
marinovaný kapr s majonézou,
rybářské recepty kapr,
rady pro rybáře jak na kapra,
co delat aby cibule zmekla,
kapr smajonézou a jogurtem,
kapr recepty rybáře,
salát z kapra s majonézou
Suroviny:
kapr,
pasta sardelová,
máslo,
olej,
majonéza,
cibule,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (30)
Jo a díky za jednu informaci - chladnější jogurt než majonéza, to jsem vážně nevěděla
To, že ač majonéza i jogurt měly z lednice stejnou teplotu, tak jogurt je v ústech studenější... (vím, že je to normální
...a cibule v majonéze změkla
...cibule v jogurtu zůstala chrumkavá
Když jsme ochutnávali "jogurt", tak jsme slyšeli i Glóóória
(s tím jogurtem je jídlo takové více svěží, jak jsme se my ochutnavači shodli
...tak už se to chladí
Akoráte jsem udělal chybu, asi toho bude málo
Kapřík měl 3,5kg (cenu mají pořád jako o vánocích 75,-/kg)
Podkůvky jsem nařezal od ocasu; 3ks do majonézy a 3ks pro porovnání do jogurtu...
Říkal jsem si, proč paplat rybu rybičkama, ale rcp jsem dodržel. Po osmažení jsem kousíííček ochutnal jako ten pohádkový Jiřík toho kouzelného hada. I nadále sice ptactvu nerozumím ani slovo, ale zato jsem slyšel chóry andělské
Uvidíme, co z toho zítra vyleze...