Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 520 kJ / 2 036 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,54 g |
| Tuky | 181,28 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 108 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 71,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkJk
Moje poznámka
Těstoviny se smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkJk
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 27 minutami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 8 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Mon17 před 25 minutami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 46 minutami
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 1 hodinou
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 2 hodinami
Maminčiny palačinky
kimlo před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 3 hodinami
Polévka šup-šup
Danulka52 před 4 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 4 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 5 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 5 hodinami
Tématické fráze:
torteliny se smetanovou omáčkou,
těstoviny s lososem pohlreich,
těstoviny s omáčkou,
testoviny se smetanovou omáčkou s lososem,
smetanová omáčka na torteliny,
smetanová omáčka k těstovinám,
omáčky na torteliny vynikající,
těstoviny se smetanou,
smetanové těstoviny,
těstoviny tagliatelle s lososem se smetanovou omáčkou,
omáčka na torteliny vynikající,
smetanová omáčka,
smetanová omáčka s těstovinami,
řecké těstoviny,
omáčka na testoviny,
rostliná smetana,
omacky na testoviny,
gran cucina,
smetanová omáčka recept,
těstoviny ve smetanové omáčce
Suroviny:
těstoviny,
šunka,
slanina libová,
cibule,
žampióny,
smetana na vaření,
voda,
sýr,
sůl,
olej
Komentáře (29)
Jídlo chce své... Takže když smetanu tam minimálně 33% čestvou a bez jakýchkoli Éček.
Zamysleli jste někdy nad tím proč je nárůst alergii a dalších nepřijemných chorob? Tak se podívejte na složení potravin které kupujete, tam je dle mého názoru jedna z odpovědí.
PS:
(Rostliná smetana je totální protimluv a nesmysl...)
Kvalitní suroviny = zdravé jídlo
Vaření a dobrému jídlu ZDAR
Jakub
Uvažovala jsem, že tam zajdu, ale už jsem dnes utratila dost
- Praha 2 Greek Corner, Francouzská ulice
a na Floře prý je taky jedna. Musíš to zjistit a informovat
Řecký jogurt se vyrábí převážně z ovčího nebo kozího mléka. Jogurt vyrobený z ovčího či kozího mléka má však mnohem hutnější strukturu a silnější chuť. Díky své přípravě má pravý řecký jogurt 10 % tuku a díky své hutnosti a jemnosti nahradí v různých pokrmech i smetanu. Tato řecká specialita nejlépe chutná s medem a oříšky.