Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 894 kJ / 1 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,15 g |
| Tuky | 102,50 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 63 mg |
| Sodík | 1,45 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 195,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nudle s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R73z
Moje poznámka
Nudle s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R73z
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 59 minutami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 3 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 4 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 4 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečene nudle,
rýžové nudle s pecenou zeleninou,
jak opéct čínské nudle,
zeleninové nudle,
pečená zelenina,
recept pečené nudle,
jak opect rýžové nudle,
jak opéci rýžové nudle?,
nudle recepty,
čínské nudle s pečenou se zeleninou,
pečene nudle recept,
recepty nudle,
jak opect nudle,
čínské nudle s pečenou zeleninou,
nudle s pečnou zeleninou
Suroviny:
nudle široké,
květák,
brokolice,
rajče cherry,
cuketa,
cibulka jarní,
paprika,
olej olivový,
slanina anglická,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
petrželka,
sůl,
pepř,
chilli,
máslo,
parmazán
Komentáře (3)