Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,43 g |
Tuky | 18,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené zelné listy s mletým masem a bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P83y
Moje poznámka
Zapečené zelné listy s mletým masem a bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P83y
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
zapečenézelné listy,
zpečené těstoviny,
opečené zelné listy,
recepty na maso v zelném listu,
recepty z vareneho bulguru,
recepty zapečené zelné listy plněné mletým masem,
kuřecí zapečené s červeným zelím a bulgurem,
cuketa s mletym masem a bulgurem,
listy na zapečenou cuketu,
zelný list s mletým masem,
zpečené zelné listy,
zapékané zelné listy,
zelné listy s mletým masem v troubě
Suroviny:
maso vepřové mleté,
bulgur,
vejce,
česnek,
sůl,
koření nové koření mleté,
zelí hlávkové,
cuketa,
rajče loupané,
libeček čerstvý,
olej olivový
Komentáře (6)