Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Moje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 34 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 50 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 56 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 9 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 13 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 13 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit fazolove lusky,
zamrazení fazolek,
zmrazování fazolek,
mrazene zelene fazolky,
jak zamrazit zelené fazolky,
mrazení fazolek,
jak zamrazit fazolky,
fazolove lusky mrazeni,
mražení zelených fazolek,
zmrazování zelených fazolek,
zelené fazolky mražení,
zelené fazolky mražené,
mrazení fazolových lusků,
jak zmrazit zelené fazolky,
jak mrazit fazolky,
mrazene zelene fazolky recept,
zamrazovani fazolek,
zamrazovani fazolek,
mražené zelené fazolky recepty,
jak mrazit zelené fazolky
Suroviny:
lusky fazolové,
voda,
Komentáře (21)
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
Klariska: