Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 349 kJ / 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 2,50 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 58,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňková ( broskvová ) studená polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P8R6
Moje poznámka
Meruňková ( broskvová ) studená polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P8R6
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 36 minutami
Pečená švestková povidla
janatka před 41 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 49 minutami
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 1 hodinou
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
jahodová polívka za studena,
ovocná broskvová polévka,
studené polévky,
studená ovocná polévka z pudinku,
teplota studené ovocné polévka,
merunková polívka,
ovocná polévka broskvová,
ovocná polévka meruňková,
studená ovocná polévka s jogurtem a vanilkovým pudinkem,
svareny dus
Suroviny:
meruňky,
jogurt bílý,
mléko,
cukr,
máta
Komentáře (7)
No, nakonec bujóny se také pijí, že
tejaja:
Já jsem pro každou "špatnost", ale jakým dalším jídlem pokračovat (pokud tedy bych polévku nepodával jako dezert) bez toho abych riskoval, že mě mančaft pomaže touto polévkou a nechá napospas letos extra agresivním vosám?