Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 466 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,98 g |
Tuky | 151,57 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 166,30 g |
Postup přípravy
2.možnost
Balíčky vyskládáme vedle sebe do pekáčku a zalijeme rajskou omáčkou. Krok 9: Pečeme v troubě přiklopené asi 1 hodinu. Krok 10: Potom zjemníme kysanou smetanou.
3.možnost
Balíčky vyskládáme do sádlem vymaštěného pekáčku. Krok 11: Poklademe kysaným zelím, které ochutíme cukrem a solí. Krok 12: Přidáme angl. slaninu a podlijeme vodou. Krok 13: Zapékáme přiklopené hodinu a poté dopečeme, aby balíčky měly zlatavou kůrčičku.
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holubce - plněné zelné listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L7A
Moje poznámka
Holubce - plněné zelné listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L7A
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
holubce s masem,
holubky,
slovenske plnene zelne listy,
slovenske holubky,
holubky romský recept,
holubky recept,
holubky na zelném listu,
ukrajinské holubce,
plněné zelné listy,
holubce podle romů,
recept na plnene zelne listy,
recept na holubky,
recept holúbky,
slovensky plneny zelny list,
plněné zelné listy recept,
zelné holubky,
recept na slovenské holubky,
ukrajinska jidla holubce,
plněný zelný list,
slovenské holubce
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso mleté,
rýže,
kečup sladký,
cibule,
pepř,
sůl,
maso
Komentáře (17)
Šašliky dělám vepřové maso (krkovička) naloží se do vína bílého s majonézou a cibuli. Nechat 24hod.pak se napíchá maso na jehle a nad ohnem udělá. Někdo děla že místo vína dává ocet. Je pak kyselejší a křehčí]
Vždyt se uvaří v listě top recepty .cz
Cikáni jsou tuláci odjakživa, takže kdo ví, jestli převzali holubce od ukrajinců, nebo ukrajinci od cikánů..
dobrý receptík a tolik možností
Dělávám podobně,ale rýži dávám už uvařenou