Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 466 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,98 g |
Tuky | 151,57 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 166,30 g |
Postup přípravy
2.možnost
Balíčky vyskládáme vedle sebe do pekáčku a zalijeme rajskou omáčkou. Krok 9: Pečeme v troubě přiklopené asi 1 hodinu. Krok 10: Potom zjemníme kysanou smetanou.
3.možnost
Balíčky vyskládáme do sádlem vymaštěného pekáčku. Krok 11: Poklademe kysaným zelím, které ochutíme cukrem a solí. Krok 12: Přidáme angl. slaninu a podlijeme vodou. Krok 13: Zapékáme přiklopené hodinu a poté dopečeme, aby balíčky měly zlatavou kůrčičku.
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holubce - plněné zelné listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L7A
Moje poznámka
Holubce - plněné zelné listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L7A
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 9 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 1 hodinou
Hovězí na pepři
Pozde před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Fitulka před 1 hodinou
Francouzské brambory
jjj82 před 1 hodinou
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 2 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 5 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 5 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 5 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
holubce s masem,
holubky,
slovenske plnene zelne listy,
slovenske holubky,
holubky romský recept,
holubky recept,
holubky na zelném listu,
ukrajinské holubce,
plněné zelné listy,
holubce podle romů,
recept na plnene zelne listy,
recept na holubky,
recept holúbky,
slovensky plneny zelny list,
plněné zelné listy recept,
zelné holubky,
recept na slovenské holubky,
ukrajinska jidla holubce,
plněný zelný list,
slovenské holubce
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso mleté,
rýže,
kečup sladký,
cibule,
pepř,
sůl,
maso
Komentáře (18)
Šašliky dělám vepřové maso (krkovička) naloží se do vína bílého s majonézou a cibuli. Nechat 24hod.pak se napíchá maso na jehle a nad ohnem udělá. Někdo děla že místo vína dává ocet. Je pak kyselejší a křehčí]
Vždyt se uvaří v listě top recepty .cz
Cikáni jsou tuláci odjakživa, takže kdo ví, jestli převzali holubce od ukrajinců, nebo ukrajinci od cikánů..
dobrý receptík a tolik možností