Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 965 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,73 g |
Tuky | 37,67 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 42,80 g |
Postup přípravy
Při podávání sypeme jednotlivé porce strouhaným sýrem.
Zveřejněno 7. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Moje poznámka
Hovězí guláš Oregano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRY4
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 14 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 14 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 18 minutami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 20 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 22 minutami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Fitulka před 2 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 3 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 5 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 6 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 11 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 14 hodinami
Tématické fráze:
oregáno,
oregano recepty,
babicovy dobroty hovezi gulaš,
oregáno recept,
recepty oregano,
hovězí guláš babicovy dobroty,
maso na oreganu,
hovězí guláš,
vepřový guláš oregano,
hornické nudle,
guláš 50 porcí,
recept na hovězí guláš,
recept oregáno,
hovězi maso na oregánu,
babicove dobroty,
babicovy dobroty recepty hovezi gulas,
hovězí maso recept,
babicovy dobroty gulase,
vepřové na oregánu,
oregáno-recepty
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
voda,
česnek,
koření oregáno,
sýr tvrdý
Komentáře (13)
majú mnoho spoločného.
Použitie oregána v guláši je netradičné (na Slovensku a predpokladám,
že nielen na Slovensku, sa zvykne dávať do gulášu majorán), ale tým,
že obe rastliny nie sú si chuťou príliš vzdialené, výsledný guláš musí
byť takisto veľmi dobrý.