Suroviny pro 4
12 fasirok
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 221 kJ / 5 072 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,34 g |
| Tuky | 443,47 g |
| Vláknina | 20,90 g |
| Cholesterol | 827 mg |
| Sodík | 4,22 g |
| Sůl | 9,70 g |
| Sacharidy | 116,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
Moje poznámka
Anglické karbanátky v omáčce – faggots
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VW8o
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené maso
Anytram před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 1 hodinou
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 1 hodinou
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 2 hodinami
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 2 hodinami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 2 hodinami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 3 hodinami
Tématické fráze:
co je fašírka,
fasirky s omackou,
fašírky,
zeleninové fašírky,
tuk v anglic.jazyku,
co je anglický z vnitřností,
omacka ku fasirkam,
recepty v anglickém jazyce,
zeleninová fašírka,
ryby v vnutornosti,
jidlo fasirky,
angliccké fašírky,
top fasirky
Suroviny:
bůček,
slanina oravská,
játra vepřová,
srdce vepřové,
šalvěj,
tymián,
pepř,
sůl,
cibule,
ořech muškátový,
strouhanka,
mléko plnotučné,
blána tuková vepřová,
cibule,
olej,
máslo,
cukr hnědý,
ocet balsamiko,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar hovězí
Komentáře (17)
Colombo :